Când vine vorba despre gadgeturi, trebuie să recunoaştem că tot mai mulţi dintre noi suntem deja cuceriţi de ele şi că nu prea ne-am mai putea imagina viaţa în absenţa lor. Prin geanta sau buzunarul fiecăruia trebuie să existe un telefon, o tabletă, vreun e-reader sau ipod. Cum am putea să le transformăm în obiecte cât mai frumoase şi interesante şi care să arate tuturor că aparţin unor pasionaţi nu doar de tehnologii moderne, ci şi de literatură? Soluţia e simplă, la îndemână şi de efect: haine şi feţe noi. Asta nu înseamnă că vom merge cu ele la saloane de înfrumuseţeare sau la plasticieni ori că vom petrece ore la cumpărături. Cu o trecere rapidă prin magazine virtuale, putem să ne dichisim gadgeturile preferate, din cap până în picioare. 😀

De exemplu, ia priviţi aici cu ce mîndreţe de coperte ne putem proteja cititorul de cărţi electronice! Va rămâne fără urmă de zgârietură şi va arăta celorlalţi ce citim sau ce gen literar preferăm.

the-wizard-of-oz-e-reader-cover-for-kindle-kindle-touch-10178-psursa

 

alice-in-wonderland-e-reader-cover-for-kindle-keyboard-kobo-10202-p

sursa

alice-in-wonderland-e-reader-cover-for-kindle-kindle-touch-[2]-10202-p

sursa

frankenstein-e-reader-cover-for-kindle-kindle-touch-10160-p

sursa

tan-antique-style-e-reader-cover-for-kindle-kobo-sony-[2]-9630-p

sursa

Parcă am  răspunde cu mai mare drag la un telefon învelit într-o carcasă ca cele de mai jos, chiar dacă la celălat capăt al firului e şeful, soacra sau vreun coleg nesuferit. 😀

designall

sursa

299_ColinThompson_Bookshelf_500-white

sursa

P-1004-2T

sursa

designall (3)

sursa

designall (6)sursa

Dacă ne petrecem destul de mult timp în faţa laptopului sau a tabletei, trebuie să avem grijă şi de înfăţişarea lor. Imaginile cu cărţi şi personajele lor sunt cea mai bună alegere, normal.

ipd2-tobookssursa

ls-googledat

sursa

ipd2-alclk

sursa

ls-deepthoughts

sursa

Oricât de deştepte ar fi, la un moment dat, toate aceste minunăţii ale tehnologiei moderne rămân fără baterie. Încărcarea lor nu va treace neobservată, dacă veţi folosi dispozitive inedite şi ingenioase, precum cărţi sau o statuetă a zeiţei fertilităţii ce pare acaparată de lectură.

il_570xN.404633293_kf04

sursa

VenusOfCupertino-iPadDock-5sq_large_1024x1024

Venus of Cupertino – sursa

VenusOfCupertino-iPadDock-6sq_large_1024x1024

sursa

Aparatul de fotografiat e cel care vă însoţeşte pretutindeni? Atunci, de ce să nu fie şi el original sau…secret?Există un astfel de aparat, bine camuflat într-o carte vintage şi dacă imaginaţia vi se aprinde de fiecare dată când citiţi romane cu spioni, Secret Book Camera e ceea ce vă trebuie.

Secret-Book-Camera

sursa

sursa main image

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *