Dacă de multe ori strâmbăm din nas când auzim de haine made in China, iată şi o surpriză plăcută venită din acea zonă: o colecţie de piese bookaholice numai bună pentru împrospătarea garderobei de toamnă.

Ea vine de la Xunruo, un brand de design vestimentar fondat de două surori gemene în 2009, încă de pe vremea când erau studente. Mi-am aruncat un ochi prin toate produsele lor şi mi-a plăcut parfumul cu tentă vintage pe care îl transmit croielile, precum şi faptul că arta şi cărţile se numără printre sursele de inspiraţie.

Astfel, în colecţia intitulată Cat & Library vom da peste rochii şi fuste imprimate cu imagini ale unor rafturi de bibliotecă pline cu volume, iar pe cămăşi, în vârful unui teac de cărţi, se tolăneşte o pisică. Cu unele vă puteţi îmbrăca la petreceri, altele pot fi purtate la serviciu sau la o plimbare prin oraş. În fiecare dintre situaţii, veţi da dovadă de originalitate, exprimându-vă în acelaşi timp pasiunea pentru cărţi.

Există şi obiecte vestimentare care ne duc cu gândul la Alice în Țara Minunilor, căci, ici şi acolo, apare pe materiale Iepurele alb sau vreo carte de joc de inimă roşie. Dar trebuie să vă spun că preferata mea este o rochie albă ca o pagină de carte, pe al cărei corsaj stau scrie cuvinte pe care mi le imaginez a fi începutul unei povestiri frumoase.

Sursa: taobao.com

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *