Cred că printre momentele de răsfăț potrivite unui sfârșit de săptămână mohorât ca acesta, se numără și o baie fierbinte, relaxantă și parfumată. Am descoperit și produsele cu ajutorul cărora să facem experiența cât mai plăcută: săpunuri, geluri de duș, săruri, plante și spume de baie, toate purtând marca The Soap Librarian.

În spatele acestei idei stă Drea din Madison, S.U.A., cea care recunoaște că cititul e o mare pasiune, cu un impact semnificativ în viața ei, și tocmai de aceea și-a dorit ca, în felul în care se pricepe, să creeze ceva care să amintească de cărți. Drea ne spune: „Every item in the store is inspired by the classic combination of a good book and a hot cup of tea”. Așa se face că în linia de produse cosmetice și de îngrijire personală o să găsim săpunuri care arată precum un volum deschis, cu ambalaje asemănătoare copertelor, precum și spume de baie sau geluri cu etichete frumoase, pe care stau scrise numele cărților care le-au inspirat. Plicurile de ceai folosite de data aceasta să ne facă baia liniștitoare și parfumată vin în punguțe de muselină cu titluri din opera lui Shakespeare, iar sărurile de baie poartă parcă aroma dulceagă regăsită în paginile cărților vechi.

Surse imagini: etsy.com, facebook.com, twitter.com

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *