Zile reci şi mohorâte şi nopţi lungi şi friguroase ne aşteaptă. Chiar dacă o astfel de vreme predispune multă lume la depresie, iubitorii de carte găsesc această perioadă mai mult decât potrivită pentru a şi-o dedica pasiunii lor, cititul: abia aşteaptă să se cuibărească într-un loc cald din casă, cu o carte bună şi o cană cu ceai. Dar chiar şi atunci când ieşim pe străzi şi ne plimbăm prin parcuri frumos colorate de toamnă, putem să o facem în stilul caracteristic bookaholicilor: purtând veşminte şi accesorii desprinse parcă din file de poveste, care să ne amintească la fiecare pas de cărţi, citate sau autori preferaţi. Până la urmă, accesoriile livreşti vesele, originale şi isteţe vor colora frumos peisajul autumnal, creînd o atmosferă mai caldă şi mai luminoasă.

Bluzele cu imagini sau mesaje par alegerea potrivita pentru întâlnirea cu prietenii la un club de carte sau o ceainărie.

sursa

sursa

Cărţile din bibliotecă, cu tot cu rafturi,  îşi fac loc pe rochiile noastre şi-şi deschid paginile pentru a fi citite pe câte o fustă.

sursa

sursa

Împreună cu frunzele copacilor se scutură şi literele alfabetului, aşezându-se uşor la gâtul nostru, sub formă de eşarfă.

sursa

Toamna asta ar fi bine dacă ar ploua numai cu cărţi.

sursa

O întreagă poveste spun picioarele noastre (lungi şi frumoase, desigur), prin intermediul dresurilor scrise.

sursa

Drăguţele genţi din coperte de carte se potrivesc oricărui anotimp.

sursa

sursa

Autorii preferaţi şi cărţile lor ne feresc de ploaie, prin intermediul acestor umbrele colorate, menite parcă să alunge norii plumburii de toamnă.

sursa

sursa

 

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *