Numărătoarea inversă până la sărbători a început şi este oficial, vom lua parte la o masă festivă. Vrem-nu vrem. 🙂 Este normal să ne străduim să transformăm evenimentul într-unul de bun gust şi să marcăm momentul cum se cuvine, dar mă întreb dacă nu cumva decoraţiunile clasice, întruchipări mai mult sau mai puţin delicate ale simbolurilor pascale (cum ar fi eternele fete de masă cu ouă colorate), nu şi-au pierdut farmecul prin simplul fapt că sunt tot mai variate şi mai abundente, dar nu în sensul bun al cuvântului.

Pentru ca anul acesta să scăpaţi de iepuraşi şi puişorii de pe masa pascală, să impresionaţi prin simplitate şi să vă lăsaţi şi amprenta asupra decoraţiunilor,  am găsit câteva idei care se pretează de minune.

Sursa

Sursa

Sursa

Cu puţină răbdare, îndemânare şi fără prea mult efort, putem să ne decorăm masa într-un mod deosebit, iar cu puţină imaginaţie, putem să ne facem propriile modele. Partea cea mai bună este că se potrivesc pentru orice ocazie şi ar fi o surpriză minunată dacă pregătim astfel lucrurile pentru cineva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *