Pentru al treilea an consecutiv (aici și aici), am trecut pe la Micul Târg de Cadouri Deștepte din cocheta ceainărie de la Cărturești Verona și ne-am lăsat fermecați de darurile selectate special pentru noi, cititorii, iar acum vă arătăm și vouă și vă povestim, pe scurt, ce-am văzut acolo. Nu de alta, dar știm că ați lăsat pe ultima sută de metri cumpărarea cadourilor de Crăciun și de Anul Nou (sau, poate, ați fost mai vrednici decât noi?) și aveți nevoie de soluții rapide, dar fără compromisuri – ceea ce înseamnă că vă doriți cadouri deștepte, nu-i așa?

Ei bine, le găsiți la Cărturești: cărți – multe, multe cărți faine: de la volume de James Joyce la Nichita Stănescu, de la Boia la Djuvara, de la Mo Yan la Hamsun, Vodolazkin sau Foenkinos, de la Foarță la Hrabal ș.a.m.d. -, ceaiuri aromate și potrivite pentru Crăciun, decorațiuni superbe pentru brad și pentru casă, surprize pentru pici – cărticele ilustrate minunat, jucării simpatice, dulciuri, mm, ce dulciuri! -, muzică și filme de bun gust, o selecție strașnică de vinuri, turtă dulce, ciocolată, marmeladă, dulceață și câte și mai câte!

târg cărturești 36 târg cărturești 40

târg cărturești 24

târg cărturești 19

târg cărturești 22târg cărturești 25târg cărturești 29

Întotdeauna găsesc la Cărturești, pe lângă atmosfera faină, familiară, cadouri istețe și potrivite pentru prietenii mei, lucrușoare care mă cuceresc iremediabil. Cum ar fi semnul acesta de carte:

târg cărturești 13

Sau zâna aceasta parcă desprinsă din povești:

târg cărturești 15

Ori brăduții aceștia:

târg cărturești 28

E o nebunie! Odată intrată în ceainărie, mi-am regăsit cu greu drumul spre ieșire. Și asta pentru că nu m-am oprit până nu am consultat toată oferta Târgului Cărtureștilor. 🙂

Firește că am fotografiat și pentru voi, să vă faceți o idee și să vă hotărâți rapid dacă dați iama au ba.

târg cărturești 30

târg cărturești 31

târg cărturești 38

târg cărturești 39

târg cărturești 1

târg cărturești 2

târg cărturești 4

târg cărturești 5

târg cărturești 10

târg cărturești 11

târg cărturești 12

târg cărturești 14

târg cărturești 18 târg cărturești 20 târg cărturești 21 târg cărturești 23

târg cărturești 27 târg cărturești 32 târg cărturești 33 târg cărturești 34 târg cărturești 35 târg cărturești 26

târg cărturești 37

Chiar așa, nu m-ar deranja să primesc o nuielușă cu proverbe! 🙂

Sigur că acestea sunt doar o mică parte a obiectelor pe care le veți găsi la Cărturești Verona, dar cred că sunt suficiente pentru o imagine de ansamblu.

Anul acesta, spre deosebire de anii precedenți, cadourile au fost împărțite pe rafturi speciale și în librărie, asemănătoare celor din online, de pe site-ul Cărturești: daruri pentru ea și pentru el, pentru pitici, părințibunici, frați sau surori, prieteni sau colegi, pentru cei cu dichis sau cei care vor să fie răsfățați etc., dar cu variațiile Cadouri pentru cititoriCadouri pentru fotografiCadouri pentru oameni dificili ș.a. Toate sunt alese cu grijă și drag de către cei de la Cărturești pentru cei care n-au vreme să treacă pe la Micul Târg de Cadouri Deștepte sau cei care nu sunt din București și vor să comande online.

târg cărturești 7 târg cărturești 8 târg cărturești 9 târg cărturești 16 târg cărturești 17 târg cărturești 3 târg cărturești 6Să nu uit: găsiți pe librăria online Cărturești și trei liste de cărți recomandate de Bookaholic: Poezie cu zvâc de care avem mare nevoieCărți pentru copii de pus sub brad și 10 cărți pentru copii de dat în dar de sărbători.

Târgul Cărtureștilor ține până pe 31 decembrie.

Programul Cărturești Verona de sărbători este următorul:

22 și 23 decembrie: 09:00 – 23:00
24 decembrie: 09:00 – 20:00
25 decembrie: Închis
26 decembrie: 12:00 – 22:00
31 decembrie: 10:00 – 18:00
01 ianuarie: Închis
02 ianuarie: 12:00 – 22:00

Așadar, spor la cumpărături să aveți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *