In ciuda tuturor lucrurilor fascinante care se intampla in lume, vestea saptamanii trecute nu poate fi alta decat ca 50 Cent se apuca de scris. Si nu orice, ci carti pentru copii. Cumva, ne da senzatia ca a scrie o carte pentru copii a ajuns un soi de must-do in drumul spre zeificare media. Asteptam noul volum semnat Lady Gaga. 

Trecand la lucruri mai pentru adulti fara bling-blinguri, va recomandam un material din care poti afla ce si cum citesc scriitori precum Margaret Atwood si Malcolm Gladwell. Iar daca asta nu e suficient, aflati aici ce citeste Tony Blair.

Pentru cine planuieste sa se apuce de scris si sa faca bani din asta avem cateva cuvinte despre cum sa-ti vinzi singur textele pe Amazon.

Daca nu esti convins ca formatul electronic este cea mai buna solutie, iti recomandam un articol (printre multe altele) care dezbate sansele de supravietuire ale cartilor in format traditional. Si te informam ca 250 de mii de carti din British Library vor fi disponibile publicului prin Google Books.

Tot am publicat o lista de carti numai bune de citit pe plaja, asa ca iata si o parere apropo de cat de usor sau greu e sa citesti in timp ce te bronzezi si vecinul de plaja isi scutura nisipul peste tine.

Ti-a placut Dexter? Dar American Psycho? Ori Criminal Minds sau Tacerea Mieilor? Daca da, te-ai intrebat vreodata de ce suntem fascinati de criminalii in serie?

Si daca tot suntem la capitolul six feet under, luati de aici o lista de autori care au murit tineri, cu cateva cuvinte despre fiecare.

Azi se implinesc 50 de ani de cand Tropicul Cancerului a fost publicata prima data. In cinstea momentului, aici gasiti o retrospectiva a celor mai putin ortodoxe momente marca Henry Miller.

10 chestii pe care nu le stiati despre autori din Chicago (printre care Ray Bradbury si Saul Bellow).

O recenzie la memoriile lui Steven Tyler. In caz ca vreti sa o cumparati. Noi abia asteptam sa ajunga in Romania, sa o rasfoim.

Vesti bune pentru fanii Stephen King! Noul roman al autorului, Dark Tower, va fi publicat primavara viitoare.

La sfarsit, quiz: pisici in literatura. Miau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *