În fiecare an, așteptăm cu nerăbdare Bookfest-ul, cele câteva zile în care ne înconjurăm de cărți, scriitori, evenimente faine și oameni frumoși. Despre ce se va întâmpla anul acesta la Bookfest v-am spus câte ceva aici sau aici și, cu siguranță, urmează să vă ținem la curent în continuare cu noutățile, invitații și atmosfera de la târg. Până atunci, avem un concurs pentru voi, unde premiile sunt oferite de Bookfest: ne răspunzi la o întrebare și primești un pachet cu cinci cărți foarte, foarte faine.

Câștigător: Andra Stănescu

Cele cinci cărți sunt:

Carlos Ruiz Zafon – Marina (Editura Polirom) – citește cronica
Sever Dron – Am ales sa fiu “nimeni”. Memoriile unui tenismen (Editura Pandora M) – citește cronica
Juan Pablo Villalobos – Fiesta în bârlog (Curtea Veche Publishing) – citește cronica
Siri Hustvedt – O vară fără bărbați (Editura Polirom) – citește cronica
Uzma Aslam Khan – Libertatea de a iubi (Editura Polirom)

Pentru a câștiga pachetul de cărți, trebuie să ne răspundeți la întrebarea: ce vă bucură cel mai mult când mergeți la Bookfest? Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți. Deadline-ul este joi, 30 mai, urmând ca premiul să poate fi ridicat începând de vineri de la Bookfest. Pentru a participa, trebuie să  vă înscrieți cu un e-mail corect pe care să îl verificați vineri, să puteți ajunge în weekend la târg să ridicați premiul și să semnați cu numele complet.

Nu uitați nici să confirmați la evenimentul de pe Facebook, să fim cât mai mulți și să știm cu cine ne vedem pe acolo!

Succes!

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


91 comentarii
 1. Anca

  Fiecare carte e o poveste, prin fiecare carte descoperi o lume noua si in acelasi timp inveti ceva nou, iar Bookfest imi ofera posibiliatatea de a alege, de a compara si de a intra intr-o incapere in care sunt atatea povesti si lectii si imi ofera bucuria de a vedea ca romanii nu au uitat sa aprecieze o carte buna si ca inca citesc!

  Reply
 2. Veronica

  Cel mai mult ma bucura faptul ca intalnesc o gramada de oameni acolo, ceea ce ma face fericita cand stiu ca Romania inca citeste in era digitala. S bineinteles, faptul ca mereu voi gasi ceva de cumparat.

  Reply
 3. Vasile Elena Ancuta

  Nici o librarie nu se compara cu atmosfera de la Bookfest, cu senzatia de a fi inconjurat de milioane de carti, de mirosul lor si de multitudinea de oameni cu aceleasi preocupari ca si tine.

  Reply
 4. clara

  Pentru ca iubesc efervescenta aceea magica si mirosul de litere nerabdatoare sa ajunga in sufletele si mintile noastre.

  Reply
 5. Cristiana Tataru

  Cel mai mult ma bucura la Bookfest faptul ca este pentru mine unul dintre putine locuri in care timpul se dilata.

  Reply
 6. Irina Anghel

  Ma bucura linistea de acolo, linistea aceea divina din mijlocul aglomeratiei si a forfotei. Ma incanta sa stiu ca sunt inconjurata de oameni care iubesc la fel de mult ca si mine cartile, sau poate chiar mai mult. Ma bucura libertatea pe care o resimt pana in adancul oaselor si ma bucura totodata sa stiu ca pot petrece o zi intreaga, poate chiar doua, ratacind dupa plac printre mii si mii de carti.

  Reply
 7. Simona Popa

  Hi, la Bookfest ma bucura sa ma plimb printre standuri, sa intuiesc, sa nu stiu ce sa aleg mai intai, sa descopar carti noi care ma atrag, sa intalnesc cunoscuti despre care nu stiu ca literatura le e o coordonata, sa plec cu un rucsac de carti si sa beau o bere dupa

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *