UPDATE: Câștigătoare: Dana Jumuga

Cu ocazia Târgului de Carte Bookfest, Editura Nemira a pregătit pentru voi un concurs cu cinci cărți noi-nouțe.

Pentru a câștiga pachetul, trebuie să răspundeți la o întrebare simplă: care a fost cel mai mare număr de cărți cu care ați plecat vreodată de la târg sau dintr-o librărie? Și eventual cum le-ați cărat. 🙂 (Știm, de la târgurile de carte pleci cu sacul).

Deadline: 24 mai. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți. Vă așteptăm la standul Nemira la Bookfest!

gabrielle-zevin---viata-de-poveste-a-lui-a.j

1. Viaţa de poveste a lui A.J.Fikry”, un roman semnat Gabrielle Zevin care îţi va arăta că nu eşti singura persoană capabilă să sacrifice totul pentru lumea minunată a lecturii. Prin urmare, aşteaptă-te să te bucuri şi să suferi alături de personajul principal, patronul unei mici librării care pariază totul pe ceea ce noi, aici, am numi plăcerea lecturii şi care în cele din urmă îşi vede curajul răscumpărat.

Această carte va fi lansată la standul Nemira duminică, 24 mai, de la ora 12.00 în prezenţa Anei Nicolau şi a Laurei Câlţea.

 

liviu-radu---intre-cer-si-pamant2. Un autor science-fiction foarte-foarte îndrăgit de publicul din România, Liviu Radu, revine cu un nou volum: Între cer şi pământ. E momentul, prin urmare, să lăsaţi extremele şi să descoperiţi zona intermediară indicată într-o proză foarte spectaculoasă de acest mare scriitor

 

 

 

stefana-czeller---lacrimile-diavolului3. Credeai că România în care trăieşti e bizară, sau poate chiar absurdă? Ei bine, aşteaptă să vezi ce ţi-a pregătit Ştefana Czeller înLacrimile Diavolului. Această lucrare cu accente distopice de-a dreptul gotice se va lansa la standul nostru duminică, 24 mai, de la ora 11.00.

 

 

 

george-banu---parisul-personal_casa-cu-daruri_final4. George Banu continuă fascinanta cartografie afectivă dinParisul personal”cu volumul Casa cu daruri”, ce apare în Colecţia Yorick. Trecând de la exterior la interiorul oraşului, eseul aliază cuvintele cu imaginile Mihaelei Marin în numele dorinței de a privi obiectele splendide fixate pe zidurile din jur şi totodată de a reînvia amintirea prietenilor care le-au oferit.

Şi acest titlu va fi lansat la standul Nemira în cadrul Bookfest, sâmbătă, 23 mai, de la ora 11:30. Bineînţeles, în prezenţa autorului, dar şi a invitaţilor săi Carmen Muşat şi Monica Andronescu.

george-bacovia---111-cele-mai-frumoase-poezii5. 111 cele mai frumoase poezii de George Bacovia, mixate și antologate de Marius Chivu este volumul care-și propune să îl scoată pe poet din clișeele și prejudecățile care îl limitează. Este o revizitare a operei poetice a ”sumbrului” poet, din perspectiva contemporană.

Cristina Foarfă

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


159 comentarii
 1. AvatarTeofanescu Adelina

  20 de carti, dintr-o librarie din Anglia. Pana la hotel, intr-o punga. Pana in Romania, a trebuit sa renunt la haine ca sa incapa in valiza.

  Reply
 2. AvatarAlexandra

  De la bookfest 2015 :). 10 carti dintre care doua au fost: Oxford Illustrated Dictionary si Simboluri Sacre ed. Art. Le-am carat in pungi cu chiu cu vai pana la un taxi – pe caldura mare (mai aveam si cs. de italiana la mine 🙂

  Reply
 3. Avatarandreea

  10 carti dintr-o librarie din new york si a trebuit sa renunt la unele cadouri pentru prieteni.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *