Pentru ca nu doar haina, ci de ceva vreme si casa face pe om, nu va putem lasa peretii descoperiti in fata literaturii. Ok, ok, stim ca unii dintre ei sunt deja acoperiti cu biblioteci, dar nu se poate ca restul sa ramana in dezacord. Ca doar nu stricam armonia operei aici.

Prin urmare, o prima etapa in cosmetizarea & desavarsirea en vogue a locsorului de citit consta in aplicarea de stickere. Cateva modele care mai de care mai haioase, alese pe spranceana de la designeri romani si straini.

Pentru ca nu exista biblioteca fara pisica prin preajma, chiar daca numai lipita pe perete. Si nici loc de citit fara cateva etajete pe care sa-ti pui veioza, accesoriile de bookaholic, fotografiile de pe unde ai fost etc.:


Toate 3 stickerele sunt de la brandul francez Domestic si le poti lua de la Intro.

Cateva rafturi retro pentru un perete gol gasesti si la Caiverzipepereti, plus multe alte modele de stickere cool.

Si pentru ca de carti vorbim, poate te ajuta sticker-ul asta sa nu uiti de scopul camerei, prea ocupat fiind cu decoratiunile. Il gasesti aici.

Asa, am ajuns si la biblioteca. Ei bine, niciodata una nu e de ajuns. De aceea pentru peretii inca neatinsi, iata doua biblioteci virtuale care-ti vor lasa masca musafirii. Nu incurajam snobismul sub nici o forma, votam doar efectul vizual!


Bibblioteca-tapet colorata poate fi comandata prin Anthropologie.eu
Iar biblioteca-tapet vintage de la designerul britanic Deborah Bowness.

Si pentru ca deja suntem la capitolul tapet, cele mai frumoase & literate modele sunt realizate, o parte manual, de designerul britanic Tracy Kendall.

Cum ar fi sa citesti Visul unei nopti de vara direct de pe perete?

Dar sa dormi unde un perete e tapetat cu litere, ca-ntr-un joc dadaist?

Sau sa ai un perete care imita textura unei carti, realizat din foite de hartie cusute intre ele, ca in legatoriile vechi?

La toate acestea raspunsul e Tracy Kendall si arta ei de a fac tapet ca la carte!

Tu cum ti-ai decora literar(l) peretii?

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *