Mai sunt fix două săptămâni până va începe cea de-a XII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, ceea ce ne bucură, întrucât abia așteptăm să asistăm la evenimentele propuse atât de edituri, cât și de țara invitată de onoare, Suedia, să ne luăm cele mai noi cărți ale autorilor români (vor apărea, printre altele, volume semnate de Florin Iaru, Ana Maria Sandu, Radu Paraschivescu, Mircea Dinescu, Iulian Tănase, Cristian Teodorescu, Alex Tocilescu, Bogdan-Alexandru Stănescu, Bogdan Coșa ș.a.m.d.), dar și ale multor scriitori străini faini, să ne revedem cu cititori pasionați și cu profesioniștii din lumea editorială românească. 

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!

Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături. 🙂

Update câștigători

(click pe capturi pentru a le mări)

Felicitări, Alina Mihaela Petculescu, Oana Florina Lambrache, Ana-Maria Maxim și Sorina Pavel! Veți primi un e-mail de la noi cu toate detaliile.

Premiile: 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare

Participând la acest concurs, poți câștiga unul dintre cele patru vouchere în valoare de 100 de lei fiecare, oferite de organizatorii Salonului Internațional de Carte Bookfest, Asociaţia Editorilor din România.

Câștigătorii își vor ridica personal voucherele de la Romexpo, de la standul Asociației Editorilor din România, în baza unui act de identitate, pe toată perioada Bookfest 2017 (24-28 mai). Cu voucherele primite, aceștia își pot alege cărți în valoare de 100 de lei de la orice editură doresc.

Cum câștigi unul dintre cele 4 vouchere

Pentru a participa la concurs, te rugăm să ne spui, într-un comentariu la acest material, care sunt evenimentele de la Bookfest 2017 la care vrei să ajungi sau/și cărțile noi pe care le aștepți să iasă din tipar cu această ocazie 

Este permisă o singură participare de persoană (un singur comentariu înscris în concurs), iar câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți dintre cei care au respectat cerința acestui concurs, s-au semnat cu numele real și complet și au lăsat o adresă de e-mail validă.

Mențiuni

Perioada de desfășurare a concursului: 10 – 20 mai, ora 23:59.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 21 mai.

Prin participarea la concurs, îți exprimi acordul de a primi newsletterul Bookaholic.

Mult succes!

144 comentarii
 1. Popa Ofelia

  Vreau sa citesc “Outlander. Calatoarea” – Diana Gabaldon. Iar dintre evenimentele pe car ele astept, e greu de spus unul anume. Imi place atmosfera de “carte” si “cultura”.

  Reply
 2. Ioana Brateanu

  Imi doresc sa ajung la urmatoarele evenimente :
  Lansarea cărții Învăţăturile şamanilor Peyotl de James Endredy si la lansarea cărților Aletei Solther: Jocul Atasamentului, Bebelușul meu înţelege tot și O viață fără droguri la standul Editurii Herald.
  Cu acesta ocazie, sunt nerabdatoare sa rasfoiesc cartile
  Jocul Atasamentului si Bebelușul meu înţelege tot de Aletha Solter.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *