Mai sunt fix două săptămâni până va începe cea de-a XII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, ceea ce ne bucură, întrucât abia așteptăm să asistăm la evenimentele propuse atât de edituri, cât și de țara invitată de onoare, Suedia, să ne luăm cele mai noi cărți ale autorilor români (vor apărea, printre altele, volume semnate de Florin Iaru, Ana Maria Sandu, Radu Paraschivescu, Mircea Dinescu, Iulian Tănase, Cristian Teodorescu, Alex Tocilescu, Bogdan-Alexandru Stănescu, Bogdan Coșa ș.a.m.d.), dar și ale multor scriitori străini faini, să ne revedem cu cititori pasionați și cu profesioniștii din lumea editorială românească. 

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!

Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături. 🙂

Update câștigători

(click pe capturi pentru a le mări)

Felicitări, Alina Mihaela Petculescu, Oana Florina Lambrache, Ana-Maria Maxim și Sorina Pavel! Veți primi un e-mail de la noi cu toate detaliile.

Premiile: 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare

Participând la acest concurs, poți câștiga unul dintre cele patru vouchere în valoare de 100 de lei fiecare, oferite de organizatorii Salonului Internațional de Carte Bookfest, Asociaţia Editorilor din România.

Câștigătorii își vor ridica personal voucherele de la Romexpo, de la standul Asociației Editorilor din România, în baza unui act de identitate, pe toată perioada Bookfest 2017 (24-28 mai). Cu voucherele primite, aceștia își pot alege cărți în valoare de 100 de lei de la orice editură doresc.

Cum câștigi unul dintre cele 4 vouchere

Pentru a participa la concurs, te rugăm să ne spui, într-un comentariu la acest material, care sunt evenimentele de la Bookfest 2017 la care vrei să ajungi sau/și cărțile noi pe care le aștepți să iasă din tipar cu această ocazie 

Este permisă o singură participare de persoană (un singur comentariu înscris în concurs), iar câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți dintre cei care au respectat cerința acestui concurs, s-au semnat cu numele real și complet și au lăsat o adresă de e-mail validă.

Mențiuni

Perioada de desfășurare a concursului: 10 – 20 mai, ora 23:59.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 21 mai.

Prin participarea la concurs, îți exprimi acordul de a primi newsletterul Bookaholic.

Mult succes!

144 comentarii
 1. Sorina Pavel

  Nu urmaresc un eveniment in mod special. Particip in mod spontan, in functie de sincronicitate.

  Astept insa lansarea cartii lui Alejandro Jodorowsky: Metagenealogy: Self-Discovery through Psychomagic and the Family Tree, promisiune inca neonorata de editura Philobia.

  Reply
 2. Istrate Andreea

  Un volum ce m-ar interesa este “De ce e Romania astfel?” de Vintila Mihailescu. Din pacate organizatorii Bookfest inca nu au afisat programul evenimentelor pentru a avea o imagine completa 🙁

  Reply
 3. denisa1999

  Imi doresc mult Amurgul marinarului – Yukio Mishima, Tanizaki- Moartea lui O-Tsuya, sunt pasionata de literatura japoneza.

  Reply
 4. Cristina Boiadovschi

  Buna seara. Cartile si evenimentele de la editura Vremea, colectia Planeta Bucuresti.

  Reply
 5. Manolache Paula Andreea

  Nu exista eveniment la Bookfest care nu m-a incantat in trecut, dar din pacate nu am putut participipa la toate. Anul acesta in schimb imi doresc sa fiu prezenta la cat mai multe evenimente si sa imi clatesc ochii printre cartile editurilor.
  Cartea pe care o astept cu nerabdare anul acesta este cea de a 4-a carte din tetralogia napolitana a Elenei Ferrante.

  Reply
 6. Corina paraschiv

  Astept a patra carte din tetralogia napolitana scrisa de Elena Ferrante, “Povestea fetiteti pierdute”.

  Reply
 7. Madalina Darvaru

  Astept Viața secretă a marilor scriitori de Robert Schnakenberg, Femeia cu Părul Roșu de Orhan Pamuk.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *