Ziua Îndrăgostiților nu este deloc departe (că e bine, că e rău că am importat-o, asta-i cu totul și cu totul altă discuție). Și presimt că va veni o avalanșă în zilele acelea, așa că ne ”antrenăm” de pe acum.

Citind presa online, am dat peste un articol foarte simpatic al unui redactor de la Buzzfeed, Adam Ellis. Domnul în cauză a strâns câteva citate relevante pentru Valentine’s Day din operele unor autori foarte cunoscuți (precum J.K. Rowling, Edgar Allan Poe, Haruki Murakami, Truman Capote etc.) și, ajutat de imaginație, a realizat nouă felicitări animate și amuzante, de trimis bookaholicilor, cum ar veni. 

Ideea este promovată astfel: Because reading is sexy, baby. Iar atâta timp cât lectura este scoasă la înaintare, chiar nu mă interesează cum este promovată (altfel spus, nu știu dacă cititul este sexy, dar dacă prinde, who cares?). În plus, sunt faine felicitările. Nu-i așa?

J.K. Rowling E.A. Poe Chinua Achebe Haruki Murakami Tolkien Truman Capote Wells Orson Scott Card Max Brooks

 

Voi mai știți și alte citate din autori străini sau români de expus cu ocazia Zilei Îndrăgostiților?

Via Buzzfeed

 

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Un comentariu
  1. Pingback: 10 cărți cadou pentru Ziua Îndrăgostiților - Bookaholic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *