Chuck Palahniuk e într-o formă de zile mari. O demonstrează video-ul Mashable din penultima săptămână a lunii iunie, o înregistrare cu teribilul scriitor american citind din „Fight Club”, cartea care l-a propulsat printre cei mai cunoscuți autori tineri contemporani, adaptată pentru copii. Veți vedea că versiunea pentru cei mici nu e chiar… perfectă. Limbajul nu se lasă îmblânzit, acțiunile personajelor cu atât mai puțin, însă concluzia va fi pe placul părinților: Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. 

Desigur, cartea pentru copii „Fight Club” este ficțiune, nici nu se putea altfel. Dar e fain să-l vedem pe Palahniuk încercând să transforme cea mai populară carte de-ale sale într-una de citit copiilor. Iar animațiile sunt chiar simpatice.

Via

Sursă imagine principală

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *