Bogăţia şi frumuseţea florilor ce inundă natura în special vara ne încântă cu siguranţă pe fiecare dintre noi, iar pe unii îi inspiră în munca lor de creaţie, lucru care nu poate decât să ne bucure, mai ales când e vorba despre semne de carte, obiecte indispensabile cititorilor.

Este şi cazul lui Sandie Zimmerman din Indianapolis, S.U.A, iubitoare de lucruri delicate şi feminine, dar şi de literatură. Impresionată de ceea ce descoperă în cărţi, poartă mereu cu ea citatul preferat pe o bucată de hârtie.

Plimbările lungi prin păduri şi pe câmpuri cu flori sălbatice i-au dat idei pentru crearea unor semne de carte tare frumoase. Sunt cusute manual de Sandie, care declară că se simte în largul ei cu acul şi aţa în mână. Brodate pe bucăţi de fetru şi prinse pe o bandă elastică, semnele de carte sunt sub formă de flori, în culori delicate, pastelate, amintind parcă de stilul shabby chic. E ca şi cum, dintre file pline cu poveşti, a înflorit un colţ magic, ca o grădină de vară ascunsă între coperte, ce se dezvăluie în toată splendoarea doar celor pasionaţi de citit. Dacă vreţi să le cumpăraţi pentru voi sau intenţionaţi să le faceţi cadou prietenelor, le găsiţi în magazinul lui Sandie de pe Etsy, numit „Love, Maude” (sursa imaginilor).

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *