Dacă în noiembrie anul trecut librăria Cărturești împlinea 13 ani de existență, acum, în aprilie, a venit rândul platformei online aferente, Cărturești.ro, să se sărbătorească la cinci anișori de la prima comandă virtuală.

Aniversarea Cărturești.ro ne prinde tocmai bine pentru că, așa cum ne-au obișnuit oamenii faini din spatele proiectului, tot noi, prietenii Cărtureștiului, beneficiem de o avalanșă de surprize atunci când ei îmbracă straie de sărbătoare :). 

Nu îmi doresc să vă țin prea mult pe jar, așa că încep să vă dezvălui surprizele în cele ce urmează.

În primul rând, de pe 7 aprilie și până la sfârșitul lunii, fiecare comandă online va fi însoțită de un cadou simpatic, potrivit pentru cei cărora le este greu să țină minte la ce pagină au rămas cu lectura seara trecută: un semn de carte festiv 5 ani de Cărturești.ro.

Apoi, fiecare comandă plasată online din orice colț al țării, între 7 – 21 aprilie, va avea transport gratuit și vă va oferi posibilitatea de a câștiga, prin tragere la sorți, sute de cadouri: 100 de vouchere cu 25% reducere la următoarea comandă pe site3 vouchere în valoare de 150 de lei; peste 100 de CD-uri, DVD-uri, obiecte de papetărie, accesorii de ceaicărţi în română şi engleză, jocuri şi jucării, cărţi de poveşti şi cărţi cu autografvinuribilete la Muzeul Antipa şi multe altele. Câștigătorii acestora vor fi anunțati, săptămânal, pe blogul Cărturești.

5 ani pngToate rafturile alese și selecțiile speciale de pe Cărturești.ro marcate cu 5 ani (ca în imaginea de mai sus) sunt incluse în această promoție de zile mari. Trebuie să fiți atenți însă și să stați cu ochii pe librăria online, respectiv pe blogul acesteia, căci în fiecare săptămână veți avea parte de un mix diferit de cadouri care vă așteaptă să le luați acasă, combinație care va fi anunțată în fiecare zi de luni a lui aprilie.

Pentru săptămâna în curs (7-13 aprilie) vă spunem care sunt rafturile participante la promoție și ce ați avea de câștigat dacă faceți o comandă online de pe Cărturești.ro:

– 35 de vouchere cu 25% reducere. Orice comandă înregistrată pe site între 7 şi 13 aprilie vă poate aduce unul din cele 35 de vouchere cu 25% reducere la următoarea comandă.

– 1 voucher în valoare de 150 de lei, valabil până la sfâşitul anului pe carturesti.ro.

– Raftul Cabinetul de curiozităţi: orice comandă din raftul Cabinetul de curiozităţi până pe 13 aprilie vă poate aduce unul dintre cele două bilete duble puse la dispoziţie de Muzeul Antipa.

cabinetul_mic

– Raftul Raw vegan by Ligia Pop: Ligia Pop pune la dispoziţie un pachet cu cele trei cărţi ale ei – cu autograf şi însemnarea reţetelor preferate – pentru o comandă din raftul Raw vegan by Ligia Pop până pe 13 aprilie.

315x300

– Muzică clasică: orice comandă de muzică clasică vă poate aduce unul din cele două CD-uri (Rachmaninov: The Piano Concertos / Paganini Rhapsody) cu autograful Valentinei Lisitsa.

27-353614-Coperta_fata

– Muzică (mai puţin muzică clasică): orice comandă din categoria muzică (mai puţin muzică clasică) vă poate aduce unul din cele două CD-uri: un CD Robbie Williams şi unul cu Maria Tănase.

27-368659-Coperta_fata

– Din selecţia Cărturești de ceai & accesorii orice comandă va intra în tragerea la sorți pentru următoarele trei cadouri: un Travel Mug (0.35 L, 12 OZ) şi două ceaiuri M78 Fruit Infusion Happy Mango (50g).

39-380758-Coperta_fata

– Selecţia specială Cărturești Playground. Orice comandă din Playground vă poate aduce un Crap Small Box, un Apology Nifty Note sau un Leopold Jumping Bug.

38-347150-Coperta_fata

– Orice comandă din categoria Film vă poate aduce un DVD cu Marele Gatsby (2013)Căpitanul PhillipsOmul care se holba la capre sau Asfalt Tango.

28-256844-Coperta_fata

– Selecţia Disney realizată de librari: orice comandă din această selecție vă poate aduce una dintre cele 5 figurine – personaje din filmul de animaţie Regatul de gheaţă / Frozen – Sven, Anna, Kristoff, Olaf şi Elsa.

38-379053-Coperta_fata– Selecţia de produse Româneşti: orice comandă din raftul de Româneşti vă poate aduce un vin Alira (Merlot, sec) şi 10 carnete ROD.

39-290581-Coperta_fata

Câştigătorii celor 69 de cadouri de mai sus vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi comunicaţi pe blogul Cărtureşti în data de 16 aprilie.

Acestea fiind spuse, nu-mi rămâne decât să le urez aniversări frumoase (ca aceasta 🙂 ) celor de la Cărturești.ro, iar vouă mult succes! Să câștigați cât mai multe cadouri faine oferite de Cărturești!

Eli Bădică

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *