Orice bookaholica se cunoaște de departe. Nici nu-i greu, are mereu o carte pe care o duce în poșetă și folosește cuvinte ce nu sunt în vocabularul de bază. 🙂 Trebuie să recunoaștem că ne bucurăm de fiecare noua modalitate de a ne face pasiunea cunoscută celor din jurul nostru.  De aici și stilul personal care reflectă jucăuș pasiunile livrești. Și ce poate exprima mai bine relația noastră de lungă durată cu cărțile decât un inel?

Am găsit un inel de care orice iubitoare de cărți s-ar îndrăgosti pe loc. Designerul german Ana Cardim a creat un inel din cărți micuțe și suprapuse, în care chiar îți poți așterne gândurile. O alternativă adorabilă la greșeală pe care am făcut-o toți măcar o data de a ne nota ceva direct în podul palmei.

Accesoriu simpatic și util, găsit în ziua lui 8 Martie, ne-a făcut ziua un pic mai frumoasă și ne-a îmbogățit garderoba, cel puțin cea virtuală, de mici frivolități livrești.

 


Aici le gasiți.

5 comentarii
 1. Adi M

  Sa ne asternem, deci, niste ganduri. Niste formule de examen cred ca ar fi cele mai potrivite 🙂
  Minunat inelul!

  Reply
 2. Pandelea Andreea

  Foarte frumos! Și simplul fapt că are și o a doua întrebuințare în afară că e un accesoriu cu un detaliu inedit, îți poți așterne mici gânduri acolo. Un cadou perfect (chiar perfect) pentru 8 martie, dar și pentru persoanele ce iubesc/adoră să citească și să scrie.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *