Bestseller New York Times, USA Today şi Los Angeles Times. Cea mai bună carte a anului 2015 în Statele Unite.

Unele petreceri se pot termina foarte, foarte rău…

Ceea ce ar fi trebuit să fie un weekend distractiv şi liniştit undeva la ţară capătă proporţii sinistre în acest thriller psihologic întunecat şi plin de suspans.

Nora este o scriitoare de romane poliţiste, care preferă să stea retrasă. Când o prietenă pe care n-a mai văzut-o de zece ani o invită să-şi petreacă weekendul într-o casă izolată din pădure, Nora acceptă fără prea mare entuziasm. Patruzeci şi opt de ore mai târziu, se trezeşte într-un pat de spital, grav rănită, dar în viaţă, şi convinsă că cineva a murit. Întrebându-se nu „ce s-a întâmplat?”, ci „ce am făcut?”, Nora încearcă să pună cap la cap întâmplările din weekendul care a trecut. Pentru a afla răspunsul la toate întrebările care o copleşesc, trebuie să scoată din nou la iveală acele lucruri despre sine pe care le-ar fi vrut îngropate acolo unde e locul lor: în trecut.

„Pentru cei cărora le-a plăcut Fata din tren şi Fata dispărută, Într-o pădure întunecată e lectura perfectă.” – Publishers Weekly

„Citeşte-o într-o noapte ploioasă – dar cu toate luminile aprinse.” – Kirkus Reviews

„Încearcă doar să ghiceşti cât de terifiantă poate fi această poveste (pont: FOARTE).” – Marie Claire

„Atmosfera nebuloasă şi descoperirile înfiorătoare fac din romanul lui Ruth Ware o lectură obsedantă.” – Entertainment Weekly

„Avertisment: această carte e incendiară.” – The New York Journal of Books

Ruth Ware a crescut în Sussex, pe coasta sudică a Angliei. A avut meserii dintre cele mai diverse: a fost chelneriţă, librar, profesoară de engleză şi ofiţer de presă. Acum locuieşte în North London împreună cu familia ei.

Drepturile de ecranizare pentru Într-o pădure întunecată, thrillerul său de debut, au fost achiziţionate de New Line Cinema.

O găsiţi pe twitter la www.twitter.com/ruthwarewriter şi pe Facebook www.facebook.com/ruthwarewriter.

„Amnezia, o petrecere a burlăciţelor şi alcoolul declanşează tragedia în romanul lui Ruth Ware.” – Campus Circle

ÎNTR-O PĂDURE ÎNTUNECATĂ

Autoare: Ruth Ware
Traducere din engleză de Laurenţiu Dulman
Colecţia Fiction Connection
Nr. de pagini: 368
Preţ: 39.00 lei

Editura Trei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *