Nu ştiu dacă există bookaholic adevărat care să nu fi citit ” Alice in Wonderland“, fascinanta carte a lui Lewis Carroll, pe numele lui adevărat Charles Ludwidge Dodgson (şi acum înţelegem de ce a publicat sub pseudonim). Cu siguranţă călătoria în lumi paralele pe care am făcut-o alături de Alice ne-a împins imaginaţia în locuri nebănuite. Tema ei poate fi o idee năstruşnică pentru o petrecere, fie ea pentru copii, fie pentru oameni mari şi jucăuşi.

Iepurele, pălărierul nebun, pisica misterioasă, regina de cupă sunt personajele stranii care dau poezie şi strop de nebunie acestei cărţi. Din 1865 când a fost publicată prima dată, cartea a fost tradusă în aproape toate limbile, transpusă în spectacole, ecranizată de nenumărate ori.

Putem oferi prichindeilor din viaţa noastră o după-amiază de distracţie, invitându-i la un ceai ca în poveşti cu prăjiturele colorate, iepuraşi pufoşi şi decoruri spectaculoase. Ce poate fi mai amuzant decât o petrecere tematică inspirată din Alice în Țara Minunilor, fie că e pentru copii, fie pentru adulți?sursă

sursă

Seara vine rândul adulţilor care îşi pot da frâu liber imaginaţiei adoptând ţinute şi accesorii dintre cele mai trăznite: pălării funky şi funde gigant, bijuterii tematice şi genţi – carte.Licorile bahice – sau poate poţiuni magice – pot fi sorbite din sticluţe cu celebrul mesaj “Drink me”, se poate urmări cea mai recentă ecranizare a cărţii , iar muzica pentru petrecere e asigurată tot de Alice, varianta Disney remix. Ce mai aşteptăm? Să înceapă distracţia!

sursă

sursă

sursa

sursă

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *