Dacă citești, dacă ai un blog și-ți place să scrii despre cărți, Târgul Cărții (anticariat și librărie online) împreună cu Blog Tag vin cu o provocare pentru pasionații de lectură – un concurs care premiază cele mai interesante articole cu o tabletă Samsung Galaxy Tab și cu vouchere în valoare de 300 și 200 lei pentru cărți TargulCartii.ro.

Ce aveți de făcut? Uitați-vă cu atenție pe Târgul Cărții și scrieți un articol de promovare despre el pe blogul propriu. Fiți inventivi, de exemplu porniți de la o listă de cărți pe care v-ar plăcea s-o citiți, de la o carte pe care ați citit-o, de la ce înseamnă literatura pentru voi, de la cărțile care v-au marcat, de la obiceiurile voastre de lectură și de cumpărare de cărți, de la o comandă și bucuria primirii ei, când deschizi pachetul sau de la experiența voastră cu site-ul.

Uitați-vă ce vă place, vedeți exact cum funcționează site-ul și promovați ce are el mai bun. Gândiți-vă că articolul vostru va fi premiat pentru originalitate de juriu, că trebuie să fie fain, scris cu atenție și că trebuie să fie citit și apreciat în primul rând de cititorii voștri.

Ca oameni care scriem zilnic despre cărți, vă spunem că, atunci când scrii despre un volum sau mai multe, îți pui de fapt ordine în gânduri și-ți dai seama de multe lucruri noi, care poate ți-au scăpat în viteza lecturii, despre carte, autor sau contextul general.

Premii:

Locul I – tableta Samsung Galaxy Tab 3 7.0 WiFi 8GB P3210
Locul II – voucher in valoare de 300 lei la TargulCartii.ro
Locul III – voucher in valoare de 200 lei la TargulCartii.ro

Articolul vostru trebuie să respecte câteva condiții de cum puneți linkurile, de dimensiune (500 de cuvinte), menționate aici, în pagina de concurs blog. De asemenea, și blogul vostru trebuie să respecte anumite condiții (să aibă page rank de minim 2 – se verifică aici – sau autoritate de minim 30 și să scrieți constant pe el).

Juriul va lua în considerare originalitatea articolului, inventivitatea, corectitudinea gramaticală, felul în care vă promovați articolul în social media.

Grăbiți-vă, deadline-ul este pe 6 iunie. După ce ați scris articolul pe blogul vostru, înscrieți-vă în pagina de concurs cu nume și link la articol.

Succes, să ne spuneți și nouă ce ați scris! 🙂

concurs-targulcartii

 

 

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


2 comentarii
  1. top mobile ad networks

    page rankings in the search engines.Email CampaignsEmail campaigns are a bit like the old-school mailers that go to every house with a big exception – email must be agreed to by the person receiving it prior to your sending it out.  Using opt-in features, you can collect email from those who visit your site and send out offers or newsletters and so forth.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *