Doar dacă ai fost plecat într-o călătorie lungă, tare lungă, și nu ai avut acces la internet, ziare sau televizor nu ai auzit de Fifty Shades of Grey al deja celebrei E.L. James. Altfel, știi deja despre ce este vorba 🙂 – dacă nu te-ai lămurit, îți spunem noi cum sunt primele două volume (aici și aici).

Ei bine, și îți este cunoscut, cel mai probabil, și faptul că Fifty Shades of Grey a fost transformat în film de către regizorul Sam Taylor-Johnson, cu Jamie Dornan și Dakota Johnson în roluri principale (noi vă arătam, acum ceva timp, scurtmetrajul fashion inspirat de „minunatul roman”). Ecranizarea va avea premiera chiar de Valentine’s Day, pe 13 februarie 2015 în America – nu vrem să speculăm pe tema aceasta dar, având în vedere cum este cartea, ne îndoim că nu vom râde în hohote în cinematografe. 

Pentru cei care nu au văzut până acum trailer-ul viitorului film, îi lăsăm două minute să-l savureze:

Așaaa. După ce trailer-ul de mai sus a apărut, au început să curgă, firesc, parodii după parodii pe internet. Unul dintre cele mai simpatice și mai amuzante trailere inspirate din Fifty Shades of Grey pe care le-am văzut în ultima vreme a fost realizat de The Pet Collective – un site pentru iubitorii de animale – și are ca protagoniști niște… pisici :).

Doamnelor și domnilor cititori, vă prezentăm o parodie cu pisici demențială :).

Găsiți mâncare bună, accesorii și produse pentru pisici pe www.fera.ro!

Via

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *