Vineri, 21 iunie, este solstițiul de vară. Prin urmare, vom avea cea mai lungă zi și cea mai scurtă noapte din acest an. Și ce s-au gândit prietenii de la Librăria Bastilia să facă în această zi? Un program cu totul și cu totul special, care nouă, bookaholicilor, ne place tare mult.

În primul rând, aceștia lansează vineri o promoție de sezon: 75% reducere la oricare a treia carte din librărie (indiferent de editură sau tipul cărții) – bine, puteți merge liniștiți și în altă zi, întrucât promoția este valabilă până la sfârșitul lunii august.

 

Apoi, Bastilia este deschisă până la miezul nopții, sărbătorindu-se solstițiul de vară printr-un program fain:

 

19.00Voyage Voyage by Nadine Vlădescu: BERLIN

Călători invitaţi: Alexandra Olivotto (critic de film) şi Alexandru Potocean (actor). După discuţie, se va proiecta Aleargă, Lola, aleargă!

22.00 – 23.00 – Concert Modern Ghosts of the Road. Ambient // Drone, intrarea liberă

23.00 – 24.00 – Maraton de lecturi nocturne cum n-a văzut Parisul pus la cale împreună cu:

  • Bogdan Iancu va veni cu ”Călătorie de studii la pescăriile din Scandinavia în anul 1912: raport prezentat d-lui Ministru al Domeniilor” de Grigore Antipa;
  • Florin Iaru ne va citi din următorul său volum de povestiri, care sperăm că nu se va mai lăsa așteptat mult;
  • Luiza Vasiliu ne va încânta cu ”Ursulețul Winnie Puh” în traducerea ei;

 

Acestea fiind spuse, lăsați terasele sau cluburile vineri seară și haideți la Bastilia să ne luăm doza de literatură! 🙂

 

Sursă imagine principală: librariumgrup.ro

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *