Eliza Yokina este o arhitecta foarte buna care acum a scris o carte pentru copiii intre 3 si 10 ani, cu plus sau minus, si parintii lor. Vise despre case este scrisa, desenata si predecupata de Eliza si va fi prezenta si la Street Delivery. Pentru ca tot aici sambata, de la 11.00, Eliza va sustine un atelier de grafica si constructii creative din hartie pentru copii, la standul Igloo Media.

Proiectele de arhitectura si design ale Elizei Yokina si ale biroului SYAA le-am descoperit tot prin albumele Igloo Media, iar la vestea unei carti interactive pentru copii cu povesti despre case nu m-am putut decat bucura. De ce? Pentru ca tocmai ce am terminat Alain de Botton cu Arhitectura Fericirii si pentru ca mi s-a (re)confirmat cumva  ca tot ce ne inconjoara poate deveni frumos ori inspirat numai daca constientizam asta de mici.

Iar povestile Elizei despre case, ziduri, cosuri de fum, cu desene, versuri si decupaje arhitecturale, sunt exercitiul pentru cei mici sa creasca cu o lume frumoasa si armonioasa, sa caute si sa fie sensibili la povestea lucrurilor care-i inconjoara si sa-si doreasca sa fie inconjurati numai de casele din visele lor.

Am aruncat un ochi la carte pe facebook: arata extraordinar! Noi vom fi la Street Delivery, veniti si voi, cu cei mici, bineinteles.

3 comentarii
  1. Constructii Bistrita

    Hello there, simply turned into alert to your weblog thru Google, and found that it’s truly informative. I’m going to be careful for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Numerous other folks will likely be benefited from your writing. Cheers!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *