Stiți ce mă enervează întotdeauna? Urechile de măgar. Nu ale măgarilor, bineînțeles, lor le stă bine cu ele. Ale carților. Colțurile copertelor răsucite, paginile îndoite… și asta mi se întâmplă de fiecare dată când azvârl cartea în geantă, împreună cu toate celelalte 278 de lucruri indispensabile din geanta unei femei.

Motiv pentru care m-a amuzat apariția booklettei, geanta pentru carte, invenție a Sandei Cojocaru, care se mândrește că este un produs unic în lume.

Evident ca bookletta nu e o geantă doar pentru carte. E o geantă prietenoasă cu carțile, cu buzunar special, solid și transparent, pentru ca respectiva carte să poată să se uite pe geam cât te plimbi tu cu ea in oraș.

În booklette (sunt de două dimensiuni, maxi și mini) mai pot intra și cele 278 de lucruri ante-menționate, dar în alt buzunar. În maxi-bookletta intră și laptopul ori camera foto.

Știm ca vă bucurați de idee, dar o să vă cam dezumfle prețurile: varianta mini costă 575 de lei, iar cea maxi 600 de lei.

Nu trebuie să uitați însă două aspecte: bookletele sunt unicat și se fac la comandă, realizate după gustul și personalitatea fiecăreia dintre voi. Aici gasiți mostrele și culorile de piele dintre care puteți alege.

Pentru comandă intrați pe site-ul genții de carte sau pe pagina ei de Facebook. Odată stabilite detaliile, bookletta e gata într-o saptămână.

fotograf profesionist, jurnalist cultural, fost redactor șef la Metropotam.ro


Un comentariu
  1. Jen

    Sincer de tot? Nu ma bucur deloc de idee, mi se pare o noua gaselnita ultra-scumpa si complet inutila. E un buzunar si atat, toate gentile il au, iar daca ti-e chiar teama ca se indoaie cartea exista copertele de plastic pe care le foloseam cu totii in clasa I. E un design interesant (vorbind din punct de vedere artistic) si nu vreau sa fiu rea cu nimeni, dar mie toate chestiile astea “cutesy” mi se par ridicole. Si eu citesc, dar deja mi se pare ca ajungem sa privim chestia asta prea fetisist. E doar un alt mod de entertainment…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *