V-am mai zis – îl iubim pe Motanov Motanul Mov, tartorul creativ mieunător al Revistei de Povestiri. Iar Revista de Povestiri ne place pentru că face un lucru aproape incredibil în lumea asta grăbită în care trăim: publică texte literare, încurajează debutanții, organizează cursuri de creative writing și maratoane de lectură. Pentru toate aceste lucruri și pentru multe altele, avem pentru voi cinci exemplare din ultimul număr al Revistei de Povestiri.

Aici îi puteți citi, printre alții, pe Răzvan Petrescu, George Roșu, Vlad Stroescu sau puteți vedea un comic strip marca Sickboy.

Pentru a câștiga unul dintre cele cinci exemplare, Motanov vă roagă să faceți o declarație de dependență a unui bookaholic incorigibil. Știm, sunteți la fel de dependenți ca noi de lectură!

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți, cu condiția să ne placă răspunsul lui. Deadline: 16 aprilie. Succes și inspirație!

Câștigători: Stan Georgiana, Ana, Marcela Ivan, Cristina Oprică, Grațiela Neagoe.

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


11 comentarii
  1. Stan Georgiana

    Buna ziua! Ma numesc Georgiana si sunt cititoare de cand ma stiu.

    Buuuuna, Georgiana!

    Dependenta a inceput in momentul in care am invatat sa citesc. Apoi nu m-am mai putut opri. Mi se intampla oricand, in metrou, la facultate, acasa, in parc. Nu pot si nu vreau sa controlez asta.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *