Îl știți pe Motanov Motanul Mov. Am vorbit și noi cu el, e din aceeași tagmă cu pisiculții noștri, face zilnic exerciții de creativitate pe Facebook și păstorește motănește Revista de Povestiri. Motanov s-a gândit să ofere bookaholicilor cinci exemplare din Revista de Povestiri, o revistă foarte fresh unde găsiți texte literare și multă creativitate.

Cum creativitatea este cuvântul cheie, cum altfel putea fi provocarea lui Motanov? Simpatică!  Pentru a câștiga una dintre cele cinci reviste, scrie într-un comentariu continuarea propoziției: A bookaholic walks into a bar (Un bookaholic intră într-un bar, pe românește spus). Puteți răspunde atât în română, cât și în engleză!

Cele mai creative cinci răspunsuri primesc din partea Motanului Mov revista. Deadline: vineri, 4 mai, ora 17:00. Succes și muze inspirate!

Câștigători: Ioana, Ana, Daiana, Deidra si Val!

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


13 comentarii
  1. Ioana

    A bookaholic walks into a bar and exclaims: ” I didn’t think reading is a crime. ”

    [bar = a place of judgment; a tribunal]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *