V-am mai zis – îl iubim pe Motanov Motanul Mov, tartorul creativ mieunător al Revistei de Povestiri. Iar Revista de Povestiri ne place pentru că face un lucru aproape incredibil în lumea asta grăbită în care trăim: publică texte literare, încurajează debutanții, organizează cursuri de creative writing și maratoane de lectură. Pentru toate aceste lucruri și pentru multe altele, avem pentru voi cinci exemplare din ultimul număr al Revistei de Povestiri.

Aici îi puteți citi, printre alții, pe Răzvan Petrescu, George Roșu, Vlad Stroescu sau puteți vedea un comic strip marca Sickboy.

Pentru a câștiga unul dintre cele cinci exemplare, Motanov vă roagă să faceți o declarație de dependență a unui bookaholic incorigibil. Știm, sunteți la fel de dependenți ca noi de lectură!

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți, cu condiția să ne placă răspunsul lui. Deadline: 16 aprilie. Succes și inspirație!

Câștigători: Stan Georgiana, Ana, Marcela Ivan, Cristina Oprică, Grațiela Neagoe.

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


11 comentarii
  1. Gratiela Neagoe

    Pentru ca n-as fi putut “trai atatea vieti” odata cu personajele cartilor citite, penr ca nu as fi aflatla fel de usoor unele lucruri, pentru ca n-as fi aflat de “terapia” prin lectura, ma declar o dependenta de lectura 🙂

    Reply
  2. Cristina Oprica

    Am început să buchisesc literele pe la 3 ani, mi-am câştigat dreptul de a trece de la o poveste la alta pe la 4-5 când preferam să citesc singură din basmele lui Petre Ispirescu în loc să mi se spună câte o poveste.
    Dependenţa definitivă am căpătat-o pe la 6 ani cu Colţ Alb şi am pecetluit-o imediat cu Fram, ursul polar.
    Ca orice dependenţă care se respectă, cea de lectură îşi cere partea sa din timpul şi preocupările mele. Spre deosebire de alte dependenţe, pe aceasta nu doar că n-am combătut-o, ba dimpotrivă.

    Aşa că mă prezint: sunt Cristina şi sunt un bookaholic.

    Reply
  3. marcela ivan

    Simptome ale dependentei de lectura: nu poti dormi noptile, iti dai ultimii bani pe ele si pe moment ai pentru un timp pleci in alte lumi.
    Singura diferenta fata de alte droguri e ca nu e interzisa.

    Reply
  4. Nathalie

    Cu genele grele de somn, dar la datorie cand placuta dependenta imi trezeste spiritul de aventura. Pornesc la drum si pasesc pe pagini pur si simplu fara sa alerg. M-am convins! Sunt un bookaholic de neclintit !

    Reply
  5. Anuta Anca

    Daca Marcelino Menedez y Pelayo a spus candva : “Ce pacat ca mor cand imi ramane atat de mult de citit” imi permit sa completez :” Ce pacat ca trebuie sa mor cand imi ramane atata de citit!”

    Reply
  6. Ana

    Despre dependența mea de cărți, de cuvinte, de scenariile noi când vreau să combin realitatea cu iluziile.

    Societatea a încercat să mă “convertească” cu ieșiri în oraș, plimbări și shopping. Cică așa iți ocupi timpul, să te relaxezi, să uiți de toate. Nu a mers..orice aș face, există o carte cu paginile îndoite la colțuri in geantă. Vorbesc fără nici o reținere despre dependența mea. Nu vreau să ma tratez. Îmi place adrenalina pe care o simt dupa ce ajung la jumătatea cărții. Mă motivează să merg până la capat, mă face să mă întreb care va fi rezultatul acțiunii pe care o urmăresc. Una din cele mai bune dependențe pe care poți să le ai: resursă nelimitată, nu neapărat scumpă, neuroni fericiți și beți de cultură. Da, mă pot declara cetățean bookaholic.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *