Despre povestea lui Daniel Popa și a agendelor sale literare vă spuneam aici și acum venim cu o surpriză: un concurs în care puteți câștiga un doc book, făcut special pentru voi. Practic, cartea voastră preferată se va transforma într-o agendă inedită. 

Câștigător: Anca A

Ce trebuie să faceți? Să ne spuneți, într-un comentariu, care este cartea voastră preferată și ce vă leagă de aceasta (din punct de vedere literar sau personal).

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre cei care au respectat cerința concursului și va merge ulterior  personal cu a lui carte favorită la Daniel Popa, care o va transforma într-un minunat doc book, adică într-o agendă literară în care paginile albe completează paginile cărții.

Deadline: 5 aprilie. Succes tuturor! 🙂

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


57 comentarii
 1. Minodora David

  Cartea mea preferata este The Trial, F. Kafka, deoarece prezinta o imagine stilizata a neajunsurilor si dificultatilor vietii de zi-cu-zi.

  Reply
 2. Adriana Calin

  Cartea mea preferata este Maestrul si Margareta – Bulgakov.
  Este una din primele carti citite cu drag, prima carte care m-a cucerit cu adevarat si datorita careia m-am facut de ras in fata clasei in liceu cand am facut o ”prezentare de carte” si toti m-au luat peste picior pentru ca citeam 🙂
  Nu am gasit inca ceva care sa depaseasca frumusetea acestui roman pentru mine!

  Reply
 3. Catalina

  Cartea mea preferata este Cuore Inima de copil de Edmondo de Amicis pentru ca este prima carte care m-a facut sa plang.

  Reply
 4. Júlia

  Deși s-a menționat Memoriile unei gheișe, tot despre această carte vreau să scriu și eu, fiind una dintre preferatele mele. Îmi venea să dorm cu cartea sub pernă, atât de mult mi-a plăcut… totul… modul în care e relatată povestea, lumea fascinantă a gheișelor, mai pe scurt, toată arta care iese la suprafață dintre acele rânduri…

  Reply
 5. Maria

  Cartea preferata – V. Voiculescu, Ultimele sonete inchipuite… Sunt poezii de dragoste de toate felurile, imi amintesc de o dragoste din adolescenta.

  Reply
 6. Anca Savu

  F. Scott Fitzgerald – The Great Gatsby. Pentru ca este cea mai frumoasa, nebuna, criticabila, aventuroasa si savurata esapada literara a mea.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *