Concurs inchis! Castigatori: Oana, Laurentzyu, Andreea. Ii rugam sa isi verifice mailurile pentru a vedea cum intra in posesia cartilor.

Avem o carte tare interesantă oferită de Editura Trei. De fapt, avem trei cărţi de la Trei, precişi să fim, trei exemplare din Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastră şi a dispărut. Lung titlu, nu? Tot e bine, ştim la ce să ne aşteptăm.

Allan Karlsson e un domn ce se pregăteşte să împlinească 100 de ani într-un azil de bătrâni. Doar că, urând sindrofiile şi formalităţile, domnul cu pricina fuge pe geamul instituţiei ce-l găzduia. Cartea este povestea nebunească a bătrânului ce nu mai are nimic de pierdut şi o incursiune în istoria secolului XX.

Cartea este scrisă de Jonas Jonasson care, la fel ca şi personajul într-un fel, decide la un moment dat să renunţe la viaţa de jurnalist, de consultant media sau de producător TV şi să facă o schimbare majoră. Se apucă de scris. Cu un succes nebun în Suedia, cartea sa de debut promite acum să cucerească şi Europa.

Ce trebuie să faceţi voi, bookaholici, pentru a câştiga unul dintre cele trei exemplare? E foarte simplu, trebuie doar să scrieţi un comentariu la acest articol unde să răspundeţi la întrebarea: Care e lucrul pe care ţi-l doreşti cel mai mult să îl faci dar pe care nu l-ai făcut până acum? Cu explicaţii, bineînţeles. 🙂

Căutăm cele mai creative şi interesante răspunsuri. Până la urmă, toţi avem o grămadă de lucruri pe care nu avem curajul încă să le facem, de la a ne da demisia şi a merge în jurul lumii până la a scrie o carte. Vrem să le auzim pe ale voastre!

Redacţia Bookaholic va premia cele mai interesante trei răspunsuri cu câte un exemplar din  Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastră şi a dispărut.

Deadline: 15 septembrie, ora 12:00. Câştigătorii vor fi anunţaţi aici. Vă rugăm să comentaţi cu numele real şi cu o adresă de mail validă, pe care vă putem contacta ulterior.

Succes şi inspiraţie!

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


52 comentarii
  1. Mihai

    as fi vrut sa fac un milion de euro, dar inca ma abtin… de ce? nu stiu, dar de cand eram mic si ma asezam la masa, imi pastrez cele mai apetisante chestii pentru final… probabil tot din acelasi motiv imi pastrez si acest task pentru a ma bucura de el si de a termina totul cu un gust placut 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *