Crăciunul este după colț. Nu credem că există un cadou mai inspirat și mai frumos pentru cei mici decât un pachet de cărticele care să le provoace imaginația și să le bucure copilăria. La acest lucru ne-am gândit, împreună cu prietenii de la „Cărțile Lucia Muntean”, atunci când am pus la cale acest concurs. 

Sub deviza „o carieră de cititor începe de mic”, proiectul editorial ”Cărțile Lucia Muntean” (pagina de Facebook aici) – denumite astfel pentru că Lucia Muntean este doamna educatoare care scrie cărticelele cu pricina – există pe piața românească din 2008 și își propune să vină în sprijinul educației alternative a copiilor prin poezii amuzante, jocuri instructive (și interactive) și povestiri antrenante. Nici nu ne-am putea dori mai mult pentru prichindei, nu-i așa?

Update câștigător: Kinga Bota. Felicitări!

Premiul: un pachet de cinci cărticele Lucia Muntean

Așadar, punem la bătaie un pachet de cinci cărticele Lucia Muntean, recomandate pentru copiii care au între 6 și 7 ani. Cărțile, care acoperă cu brio pasiunile copilului tău, sunt: Sania lui Moș Crăciun, Rime de Crăciun, Ghici ghici ghici ce voi desena aici (volumele 1 și 2) și Povestea vitaminelor – despre fiecare dintre acestea poți afla mai multe de pe site-ul „Cărțile Lucia Muntean”. Premiul este în valoare de 82 de lei (pachetul are însă o reducere de 11 lei de sărbători).

Cum câștigi un pachet de cinci cărticele Lucia Muntean

Poți câștiga pachetul de cărți dacă ne povestești, într-un comentariu, cea mai frumoasă experiență legată de o carte a copilului tău (sau a nepotului, finuțului, etc.).

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre cei care au respectat cerința acestui concurs, s-au semnat cu numele real și complet și au lăsat o adresă de e-mail validă.

Prin participarea la concurs vă exprimați acordul de a primi newsletterul Bookaholic.

Perioada de desfășurare a concursului: 17 – 23 decembrie (inclusiv).

Câștigătorul va fi anunțat pe 24 decembrie.

„Cărțile Lucia Muntean” îți propun să transformi spiritul Crăciunului într-o experiență ce durează mai mult de o singură zi

Lucia Muntean a pregătit trei cadouri pentru cei mici și mai puțin mici. Până de Crăciun, pe site găsești câte un pachet special de 5 cărți recomandate pentru fiecare categorie de vârstă, la prețul total de 71 lei . Te invităm să le descoperi!

Dacă Tudor, simpaticul tău nepot are 2-3 ani, îți recomandăm să îl însoțești în călătoria în lumea minunată a poeziilor și poveștilor cu pachetul special pentru cadoul lui de sub brad: „Rime pentru cei mici”, „Rime de Crăciun” și „€œRime pentru mama”, alături de „€œPovestea puiul de arici” și „Sania lui Moș Crăciun”.

cover-page1

Sau dacă Mara, pe care o știi de mică, are deja 4-5 anișori și este pasionată să descopere totul în jurul ei prin eleganță și curiozitate, dar cel mai mult prin joacă, îți recomandăm să îi faci o surpriză cu pachetul ce conține: „Jocurile de-a matematica”, „Sania lui Moș Crăciun”, „€œJocurile uite-așa”, „Ghicitori” și „€œRime de Crăciun”.

cover-page2

Pentru Matei, care a depășit barierele caietelor și a descoperit întâlnirea creioanelor colorate cu suprafața prietenoasă a pereților, pentru că are deja 6-7 ani, am pregătit o reîntoarcere la foi veline: „Ghici ghici ghici ce voi desena aici?” – volumele 1 și 2 – împreună cu „œPovestea vitaminelor”, alături de povești și rime de sărbători, de care ne bucurăm la orice vârstă: „€œSania lui Moș Crăciun” și „€œRime de Crăciun”.

cover-page3Pachetele speciale de Crăciun se pot comanda direct de pe site-ul „Cărțile Lucian Muntean”.

13 comentarii
 1. Ionescu Anca

  Cea mai placuta amintire legata de experienta fiului meu, David, cu cartile a fost la 1an si 6 luni cand umbland cu cartea lui preferata, Shapes, o carte 2. in 1 cu puzzel, am inceput sa ii spun, in engleza, sa imi arate diferite mijloace de transport. Initial am crezut ca le nimereste, ulterior mi-am dat seama ca intelegea in engleza ceea ce doream sa imi arate. Nu pot uita sentimentul de uimire si mandrie pe care l-am avut vazand ca munca mea cu el de pana atunci avusese roade. Pana la 2 ani

  Shapes a fosr carte lui preferata si in fiecare seara rezolvam puzzel-urile din ea, pana a reusit sa le rezolve singur…si interesul sau pentru cartea respectiva a disparut.

  Reply
 2. Cristina M

  Yasin implineste 5 ani poe 27 decembrie si apreciaza foarte mult povestile pe care i le citesc cat de des pot…iar cartile si le pastreaza curate si pe raft. Dar nu a fost intotdeauna asa. La 3 ani a rupt o pagina din cartea “Frumoasa din padurea adormita” si a venit sa imi arate. Cred ca a vazut tristetea pe fata mea, si m-a intrebat “De se te supeli mami?” iar eu i-am zis “Cartile nu trebuie rupte, ci ingrijite, citite si date mai departe…pentru ca ele sunt casa povestilor!” Tin minte si acum cu ce ochi mari s-a uitat la mine, apoi m-a ajutat sa lipim pagina inapoi. De atunci nu a mai rupt nici o carte si imi spune mereu: “casutele” povestilor mele sunt in siguranta, mami. 🙂

  Reply
 3. Florina Pasculescu

  Fetita mea are 1 an si 3 luni. Rasfoieste carti de la 7-8 luni. Dupa ce a inceput sa mearga singura (11luni) s-a obisnuit sa ne aseze cate o carte pe genunchi, sa o frunzareasca si sa arate cu degetelul ilustratiile care ii atrag atentia. Intelege atat de multe!!! Asa a invatat sa ne spuna cum vorbesc animalele: lupul, vaca, cutzu, tzitzi, ratza. Recunoaste imaginile in relatie cu cuvintele. Insa, cel mai frumos e ca iubeste cartile!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *