Pentru că vine Moș Crăciun, ce dar mai frumos ar putea primi copilașii voștri decât un pachet de cărți faine, cu povești și imagini? Avem pentru cei mici cinci cărți realizate de Lucia Muntean, numai bune pentru copii de 4-5 ani!

Câștigătoare: Alexandra Mihalcea Rotaru

Sunt atât de simpatice poeziile pe care le spune copilul tău, felul în care le reinventează sau le inventează, replicile care te lasă mască și-ți sună în minte mult timp după. Știm, da, tocmai de aceea suntem curioși să aflăm și noi ce năzdrăvănii lingvistice a inventat cel mic.

Lasă-ne un comentariu cu câteva versuri sau cu replici simpatice ale copilului tău și poți câștiga, prin tragere la sorți, pachetul cu cinci cărți: “Jocurile de-a matematica”, “Sania lui Moș Crăciun”, “Jocurile uite-așa”, “Ghicitori” și “Rime de Crăciun”.

coperti-promotie-b2

 

Cu o carte faină, poți transforma spiritul Crăciunului pentru cel mic într-o experiență care durează mai mult de o zi. Mai multe despre cărțile Lucia Muntean puteți afla pe Facebook aici.

Este permisă o singură participare de persoană. Vă rugăm să vă semnați cu numele real și complet și cu o adresă de e-mail validă. Deadline: 22 decembrie, pe 23 decembrie vom anunța câștigătorul ales prin tragere la sorți dintre cei care au respectat cerințele concursului. Succes!

 

Cristina Foarfă

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


18 comentarii
 1. AvatarValentina Carpen

  Buna. Fetita mea vrea de la mos o carte alba cu o poezie asa ca am pornit in cautare si cartile luciei muntean chiar mi s-a parut ca se potrivesc asa ca nu pot pierde ocazia 🙂 Ceva funny: azi m-a trimis la colt cu autobuz cu tot ( autobuzul i-a inchis usa in fata asa ca e pedepsit) eu inca nu stiu ce prostioara am facut 🙂 sau: culoalea mea plefelata e roz.. Si pocaliu.. Si abastlu si purple

  Reply
 2. AvatarAna Maria Tcaciuc

  Maria are 4 ani si este finuta mea. Recent a aflat ca va mai avea un fratior/ o surioara (asta in vara viitoare)si de atunci mangaie burtica mamicii si intreaba cate zile mai sunt pana vine bebelusul: “mami, mai sunt 5 zile?” sau “cati ani are bebelusul?” :))

  Reply
 3. AvatarAlexandra Mihalcea-Rotaru

  In general, ii repet cam aceleasi lucruri baietelului meu de 7 ani: Nu mai arunca lucruri pe jos. Nu te mai urca pe masa. Nu mai trage de haine. Nu te juca in casa cu apa! Azi l-am intrebat: Tu nu te-ai saturat sa iti repet aceleasi lucruri in fiecare zi? Eu m-am saturat!
  Baietelul meu : Ba m-am saturat de multa vreme! Acum, ca te-ai saturat si tu in sfarsit, n-o sa le mai repeti, nu?

  Reply
 4. AvatarTaerel Elena

  In general, fiica mea pronunta mai multe greseli, pentru ca este mica. Totdeauna ma intreaba unde e soalele si telele.

  Reply
 5. AvatarARI

  in timp ce impodobeam bradul Victor se minuneaza, losu-losu-losu-badu losu losu, ziua in cARE BRADUL SE FACu printr-o magie din verde LOSU :))))

  Reply
 6. AvatarPetrut Dana

  Baietelul meu are aproape 3 ani. Am facut o prajitura cu nuca de cocos. Foarte incantat, la final mi-a aratat cum “a nins pe prajitura”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *