Este vară, cald, frumos, timp în care ne plimbăm mult, întâlnim mulți oameni, legăm noi prietenii și avem vreme pentru momentele de ”noi”. Așa că ne-am gândit, împreună cu prietenii de la Editura Herald, să vă dăm un pachet de cărți ce cuprinde trei titluri.

Mai exact, ”Liber să înveți”, de Gray Peter, ”Redirect. Noua știință a schimbării psihologice”, de Wilson D. Timothy și ”Interpretarea jungiană a viselor”, de Hall James A. . După cum probabil ați observat, titlurile fac parte din colecția de cărți de psihologie de la Herald, numai bune pentru a te cunoaște mai mult pe tine și, de ce nu, pe cei din jurul tău.

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga acest pachet de cărți?

Nimic mai simplu: să ne răspundeți, în comentarii, la întrebarea ”Ce rol joacă psihologia în viața voastră de zi cu zi?”. Poate că sunteți fanii cărților de psihologie și vă luați notițe din ceea ce citiți, poate că nu vă interesează prea tare această știință umanistă și aveți un motiv întemeiat sau poate că psihologia este aceea care v-a ajutat concret în realizarea unui țel.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre cei care au respectat tema de concurs, s-au semnat cu numele complet și real și au dat o adresă de e-mail validă. Deadline: luni, 12 august.

Succes!

Câștigător: Carina Ciulinaru

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


70 comentarii
 1. Daniela Panait

  Psihologia te ajuta sa te cunosti mai bine, sa-i intelegi mai bine pe cei din jurul tau, sa te ajuti pe tine si pe ceilalti.

  Reply
 2. Alina Somesan

  Studiind psihologia copilului si a varstelor in facultate, am invatat sa “descifrez” motivatiile care-i conduc pe propriii mei copii la comportamentul lor, sa ii inteleg mai bine, sa le incurajez dezvoltarea in anumite directii si sa ii ajut sa cunoasca lumea si pe cei din jur. Si asta zi de zi.

  Reply
 3. Andra - Silvia Floarea

  Psihologia imi ofera intrebari care-mi tin in priza curiozitatea si-mi largesc sfera cunoasterii

  Reply
 4. Andra D.

  Psihologia m-a ajutat sa ma cunosc mai intai pe mine, pentru a-i intelege apoi mai bine pe ceilalti

  Reply
 5. Andra-Elena Dediu

  Pentru mine, psihologia este despre a observa, a intelege mai mult, a fi curios, a-ti pune intrebari despre tine si cei din jur, e despre a putea vedea mai mult.

  Reply
 6. Nona Rapotan

  Psihologia joacă în viața mea rolul pe care ar trebui să-l joace în viața fiecăruia dintre noi: este parte din mine și, ca atare, trebuie să o tratez ca atare. Este de bun simț să te interesezi de ceea ce ține de tine, să afli cum funcționează și care îi este rolul și rostul. Așa că… să te documentezi în această direcție nu mi se pare a fi un efort inutil. Ba din contră.

  Reply
 7. violeta serbu

  Psihologia e pentru mine o hrană. Mi-a dat un sens în viață. (După ce am mers în liceu la olimpiada de psihologia copilului, mi-am pus pentru prima oară întrebarea: “Trăiesc ca să mănânc sau Mănânc ca să trăiesc?”) Şi mă hrăneşte mereu ca să trăiesc mai bine.

  Reply
 8. Sebastian Ivanciu

  In dezvoltarea mea ca economist, imi place sa cunosc cat mai multe aspecte ale psihologiei, pentru a intelege latura comportamentala a jucatorilor din economie si cum influenteaza factorii de natura psihologica evolutia pietelor.

  Reply
 9. VICTORIA NICULAE

  Ma ajuta sa ma inteleg pe mine mai bine, sa stiu cum sa relationez cu cei din jur si cum s ainteleg unele actiuni si atitudini greu de inteles, sa stiu sa evit unele catastrofe in relatiile cu oamenii.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *