Pe Alina Ene, designerul de la Coolta, v-am prezentat-o acum ceva timp – citește interviu cu ea aici. Ne place că mereu vine cu idei fresh, de multe ori legate de cărți sau de artă, că are o poveste și un concept în spatele fiecărui produs și că face cu atenție lucruri atât de frumoase. Tocmai de aceea, avem pentru voi un tricou din colecția Praf de stele și o broșă tare frumoasă.

update: câștigător: Pauna Oana

“Suntem praf de stele” este un vers cântat de Joni Mitchell. Oricât de poetic sună, este și un fapt științific. Țesătura din care sunt realizate tricourile  este de culoarea cerului înstelat, numai bun pentru visare. Alegerea acestui imprimeu este motivată și de faptul că fiecare dintre noi reprezentăm câte o lume. Broșele din lemn, tăiate la laser, sunt mesaje pentru spirite infinite: “Made of stardust”, “Stea călătoare”, “Conectată la stele”, spune Alina.

tricou2

Premiul contă în tricoul din imagine și în una dintre broșe, la alegere. Pentru a câștiga, trebuie să scrieți un mic și frumos text despre lumea voastră care să înceapă cu “Suntem praf de stele” sau cu “Sunt praf de stele” și să dați Like pe Facebook la pagina Coolta.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre cei care au respectat cerința concursului, s-au semnat cu numele întreg și au folosit o adresă de e-mail validă.

Deadline: duminică, 23 iunie. Succes!

brosa1

Tricoul acesta și multe altele la fel de frumoase se pot comanda pe pagina de Facebook Coolta și pe magazinul online Endra.

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


26 comentarii
 1. Emil mai da-mi un kil

  Suntem praf de stele visatoare care ne poarta intre lumi. Suntem praf de stele cazut pe zambetele oamenilor fericiti. Castigam razboaie sau pierdem lupta, in final o luam la ciok.

  Reply
 2. DIDI

  Suntem praf de stele
  Paralele
  Nascuti din constelatii infidele
  Purtati in pantec de-o Idee..
  in intuneric

  Caci asta suntem
  O coincidenta fericita,
  Sansa unei intalniri dintre o Idee
  si o Stea…deci doua Mame
  ..care in virtutea dreptului lor la maternitate
  si-au disputat incrancenate creatia..

  ..nerenuntand insa niciuna dintre ele
  in a-si proclama in mod categoric filiatia
  au staruit in lupta lor
  …pana cand…in cele din urma s-a ales praful de noi.

  Reply
 3. Claudia Buzoianu

  ” Suntem praf de stele” gandi pisica cascand prelung de-i zbarnaira aproape mustatile.In fata ei la birou statea o fata care-si prinsese limbuta intre dinti incordandu-si atentia ca sa rezolve o ecuatie cu “n” necunoscute.Pisica traversa alene distanta care o despartea si se aseza tacticos pe caietul studentesc.”Poftim de mai fa ceva, daca poti” isi zise fata si lua dragastos pisica in brate, mangaind-o pana o auzi torcand zgomotos de multumire.” hmmm… suntem praf de stele” gandi fata, ” oare unde am auzit asta??” si cu pisica in brate se indrepta spre chaiselongue, amintindu-si ” maine sunt sanzaienele, se deschid cerurile..” Si zambind in sinea ei isi relua lectura din volumul pe coperta caruia am vazut titlul “In curte la Dionis”…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *