Bookaholicul încearcă să citească în orice context. În fiecare clipă liberă pe care o are. Privit din exterior, este amuzant, de cele mai multe ori, să-i vezi în anumite momente. De la aceste idei am pornit rubrica aceasta, Ipostaze zilnice ale bookaholicului, care va încerca să reunească astfel de situații în care ne regăsim cu toții, în viețile noastre de zi cu zi. Mai ales când nu putem lăsa o carte din mână. Rubrica va fi ilustrată de Ana Preduș, ilustratoarea Bookshake-ului. Sunt un soi de pastile bookaholice, numai bune de consumat o dată pe lună. Sperăm să vă descrețească frunțile.

În primul episod, v-am pregătit o ipostază care cred că vă este familiară: lectura, câinele și plimbarea. Știți, momentul acela când câinele vostru vă semnalează, extaziat/disperat, că are nevoie de o plimbare. Iar pentru voi este ultimul lucru pe care vreți să îl faceți pentru că sunteți așezați confortabil la căldură, în fotoliul vostru preferat de lectură, cu un ceai alături și o carte de care nu v-ați desprinde nici în ruptul capului. Și, totuși, peste minute bune, cedați insistențelor patrupedului, gândindu-vă că, până la urmă, vă rămâne o mână liberă, pe care o puteți folosi pentru a susține cartea și a vă continua lectura. Numai că planurile de acasă nu se potrivesc întotdeauna cu cele de pe stradă, nu-i așa? 🙂

(Click pentru a mări imaginea.)

ipostaze-bookaholic-noiembrie_articol


Ipostaze zilnice ale bookaholicului este o rubrică ilustrată de Ana Preduș pentru Bookaholic.ro. Materialele nu pot fi preluate fără menționarea creditului și a sursei. 

Mâncare pentru câini, accesorii, jucării și multe altele găsiți pe Fera.ro!

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *