„O poveste fascinantă și întunecată despre răzbunare, trădare și secrete din glam-ul hollywoodian. Alison Gaylin a fost comparată cu Gillian Flynn.” – Huffpost Books

Nimeni nu e perfect. Fiecare are ceva de ascuns.
Pe 28 iunie 1980, la o petrecere, Kelly Michelle Lund îl împușcă mortal pe John McFadden, regizorul nominalizat la Oscar. Ani în șir se fac tot felul de speculații privind motivele enigmaticei adolescente. Condamnată pentru crimă, Kelly își pierde tinerețea și libertatea, dar își păstrează secretele.

Treizeci de ani mai târziu și la cinci ani după eliberarea din închisoare, trecutul se întoarce și o bântuie pe Kelly. Socrul ei, Sterling Marshall, o legendă a filmului, este găsit într-o baltă de sânge în locuința sa din Hollywood Hills, împușcat în cap, exact ca fostul său prieten, John McFadden.

Din nou, Kelly este principala suspectă. De data aceasta însă, are niște aliați care sunt convinși că femeia nu are legătură cu niciuna dintre crime. Să fie Kelly într-adevăr nevinovată?

„O epocă în care intimitatea a devenit un mit și viețile oamenilor sunt adesea expuse în presă și fiecare detaliu este analizat – de la acest subiect provocator pornește romanul lui Alison Gaylin.” – The Associated Press

„Multe răsturnări de situație surprinzătoare!” – Publishers Weekly

Prima carte a lui Alison Gaylin, Hide Your Eyes, a fost nominalizată la Edgar Award pentru cel mai bun debut. Romanele sale de suspans au fost publicate în Marea Britanie, Franța, Germania, Olanda, Norvegia și Suedia.
A fost nominalizată la ITW Thriller, Anthony și RT Awards și a câștigat Shamus Award pentru And She Was, prima carte din celebra serie Brenna Spector.
Absolventă a Northwestern University și Columbia University’s Graduate School of Journalism, locuiește împreună cu soțul și fiica în Woodstock, New York.

CE A RĂMAS DIN MINE

Autoare: Alison Gaylin
Traducere de Ana Dragomirescu
Colecţia: Fiction Connection
Nr. de pagini: 456
Preţ: 39.00 lei

Comunicat de presă emis de Editura Trei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *