Mai sunt aproape două săptămâni până va suna primul clopoțel. Așa că trebuie să te scuturi de vară, să împachetezi frumos amintirile din vacanță și să te pregătești de noi aventuri. Fie că va fi primul an școlar, fie că va fi ultimul primar, gimnazial sau liceal, emoțiile începutului sunt mereu acolo. Și, uneori, își fac loc de pe acum, când trebuie să-ți alegi obiectele care te vor însoți pe tot parcursul anului școlar, când încerci să le găsești pe cele mai potrivite ție. Din fericire, prietenii de la Cărturești s-au gândit la toate cele de care vei avea nevoie și le găsești într-un singur loc: târgul Școlărești la Cărturești. Cu reduceri, bineînțeles. Hai să vezi câteva dintre cele pregătite special pentru tine.

În primul și în primul rând, țin să te anunț că anul acesta ai parte de o serie de caiete pentru școală de toată frumusețea, gândită și produsă în România în cadrul proiectului ROD. Colecția Momente. Schițe. Notițe are coperte semnate de cinci tineri ilustratori români: Ioana Șopov, Paula Rusu, Andra Badea, Kadna și Andrei Popa. Sunt haioase, proaspete, simpatice și deștepte, colorate așa cum ți le-ai imagina. De matematică sau dictando, în format A4 (preț: 3 lei) sau A5 (preț: 13,90 lei), ele pot fi folosite atât pentru cursuri, cât și pentru teme, atât pentru activitățile școlare, cât și pentru cele din momentele libere. Caietele ROD sunt atât de faine încât cred că-mi voi cumpăra câteva să le folosesc pe post de agendă. 🙂

Școlărești la Cărturești a selectat pentru tine cele mai interesante rechizite, fie că ne referim la accesorii precum ghiozdane potrivite pentru o supergirl, un superman sau un utilizator înfocat al emoticoanelor Pusheen, penare de diferite forme, mărimi și culori, inspirate din desene animate, filme, produse comerciale, cu citate inspiraționale etc., fie că ne referim la produse de papetărie precum radiere creative și amuzante, carnete și carnețele de luat cu tine în lumea largă, creioane colorate, pixuri, stilouri, rollere ș.a.m.d., rechizite ingenioase, de ținut aproape. Pe scurt, tot ceea ce ai nevoie pentru a te pregăti de un an școlar glorios, așa cum meriți.

În plus, la târg vei găsi atât manuale și auxiliare, cât și cărți din bibliografia școlară, la prețuri prietenoase – de exemplu, Prinț și cerșetor, de Mark Twain, este la 5,5 lei, Poveștile lui Andersen la 10 lei, Ciocoii vechi și noi, de Nicolae Filimon, la 14 lei.

Iar totul este asezonat cu o promoție care îți va face cumpărăturile și mai plăcute. Astfel, pe toată perioada târgului (adică până pe 1 octombrie), în întreaga rețea Cărturești, ai aceste reduceri* la achizițiile din târgul Școlărești la Cărturești:

10% la cumpărături de minimum 100 lei
15% la cumpărături de minimum 150 lei
20% la cumpărături de minimum 200 lei

(* Reducerile nu se cumulează cu alte discounturi sau promoții. Campanie valabilă în perioada 17 august-1 octombrie în limita stocului disponibil.)

Eu îmi amintesc cu drag de perioada aceasta fix de dinainte de începerea școlii, chiar dacă era obositor, căci îmi făceam liste interminabile cu rechizite, manuale și cărți necesare pentru școală și unde puteam găsi fiecare dintre lucrurile de care aveam nevoie – deh, orășel de provincie. Grație târgului Școlărești la Cărturești, ție nu-ți mai trebuie liste ori vânătoare de rechizite, sunt toate adunate în același loc, așa că rămâi cu partea distractivă, cumpărăturile. Spor să ai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *