Am scris zilele trecute despre câteva semne de carte foarte simpatice şi simplu de realizat, pe care vi le puteţi face singurei ca să vă personalizaţi fiecare lectură. Obsesia continuă. 🙂 

De data aceasta vrem să vă prezentăm câteva semne de carte nu știm dacă ne vor face să pricepem mai bine ce scrie în cărți, dar în mod sigur ne vor face lectura mai plăcută. Fără prea multe cuvinte în plus, să admirăm ce-au făcut mâinile lor de designeri cu semnele de carte. 🙂

READ – LED Bookmark Booklight

Funcţionează ca un semn de carte cu lanternă integrată. Poate fi folosit pentru a citi fără să-i deranjăm pe cei din jurul nostru şi este un real ajutor pentru cei mai în vârstă sau cu vederea mai slabă. Cea mai bună parte este că acest semn de carte este total eco-friendly, deoarece se încarcă la soare, iar bateria durează până la 8 ore. Îl găsiți aici.

 

Bloody Bookmark

Aceste înfricoşătoare şi sângeroase semne de carte sunt realizate individual de către designer, deci fiecare piesă va fi unică. E 34$ aici.

 

Abracadabra Puffy Bookmark

Acest semn de carte nu numai că ne ajută să localizăm pagina unde am rămas, dar să şi deschidem cartea la fila respectivă, mutând lichidul dintr-o pernuţă în alta.

 

Help! Bookmark

Sunt clame pentru hârtie cu braţe, folosite ca semne de carte. Arata ca şi cum ar exista omuleţi prinşi între pagini, un design foarte amuzant. Vreți? Aici sunt.

 

Lili Lite = Book Shelf + Reading Lamp + Book Mark

Lili Lite de la Studio Smeets Design este un raft pentru cărţi, un semn de carte şi lampă în acelaşi timp. Partea cu adevărat ingenioasă este că lumina se stinge când pui cartea pe locul destinat să fie semn de carte şi se aprinde când o iei de acolo.

 

Favbook Bookmark

Acest semn de carte îmbină utilitatea lentilelor Fresnel cu luxul unui semn de carte din argint: clar, pentru cărţile preferate!

Sursa

 

BookMarker

Acest multifuncţional obiect este compus din pix, semn de carte si stickere. Banuiesc că ar fi o idee foarte bună pentru cei care învaţă frenetic dintr-o carte şi vor să-şi uşureze procesul. În sesiune, da. 🙂

 

Bookmark II

Este o colorată bandă elastică, dar pe lângă semn de carte, mai are o funcţie, cea de a indica rândul la care am rămas. Data viitoare când vom deschide cartea, putem continua chiar de la ultima frază la care am rămas.

Sursa

 

Feather Bookmark USB Key

Acest semn de carte în formă de pană are un stick de memorie de 2GB integrat, pentru ca atunci când nu ne aminteşte unde am rămas cu cititul, sa poată stoca alte date.

Ne mai rămâne să ridicăm admirativ pălăriile în faţa acestor ingenioase semne de carte, menite să ne facă cititul mult mai uşor.

3 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *