Mi-ar plăcea să pot spune că am o memorie fantastică şi ţin minte mereu numărul paginii la care am rămas cu cititul. Ar fi grozav, recunosc, dar nu e deloc adevărat, aşa că semnele de carte rămân aliatele mele. Multe ediţii vin acum împreună cu un semn de carte, dar întotdeauna mi-au plăcut cele deosebite, haioase. De altfel, v-am prezentat unele dintre preferatele mele aici sau aici.

Azi a venit rândul unor semne de carte create de firma israeliană Artori Design, despre care am amintit atunci când v-am arătat un alt produs al lor, un creion cu radieră sub formă de mătură. E o plăcere să descopăr noi creaţii ale acestui studio care a înţeles că e important ca şi lucrurile mărunte, folosite zi de zi să fie frumoase şi interesante şi să ne aducă plăcere şi un zâmbet pe buze. Aşa că s-au pus pe treabă şi au dat naştere unor semne de carte din oţel, cu un design original: cuvinte şi expresii care ies la marginea cărţii dintre paginile unde s-a rămas cu lectura. Alegerile sunt inspirate, iar imaginea e de efect, nu credeţi?

AD280-AD284-2T

AD280-AD284-7T

AD280-AD284-8T

AD280-AD284-4T

AD280-AD284-10T

AD280-AD284-5T

AD280-AD284-9T

Sursa: artoridesign.com

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *