După multă vreme, iată că a apărut soarele şi pe strada mea. La propriu, căci, cel puţin în oraşul meu, avem parte de o zi însorită, chiar dacă geroasă. Cu zâmbetul pe buze, am uitat imediat de cele trei ceasuri rele ale zilei de marţi şi încă de dimineaţă ascult muzică potrivită acestei stări de spirit. Şi ca lucrurile să fie şi mai bune, în timp ce în căşti răsuna melodia Happy (cum altfel?), dau pe net peste nişte semne de carte tare simpatice. Şi asta nu doar pentru faptul că sunt colorate, ci mai ales pentru că imaginea lor aduce bucurie şi trezeşte amintiri plăcute, căci sunt sub forma unui obiect pe care nu prea îl mai foloseşte nimeni, dar atât de drag multora dintre noi: caseta audio.

Ei bine da, studioul de design coreean Ding Dong, producător a tot felul de obiecte colorate şi haioase a venit cu această idee şi a creat seturi de câte trei semne-casete. Sunt făcute din hârtie în diverse nuanţe, cu o panglică satinată pe post de bandă. Ah, câte amintiri din perioada adolescenţei mi-au trezit! Casetele cu Depeche Mode, cele pe care scria disco cu marker-ul colorat, derularea cu creionul, dezamăgirea din timpul petrecerilor, când se agăţa banda sunt doar unele dintre ele. Şi pe aceste mici casete se poate scrie, dar, de data aceasta mai potrivit ar fi un titlu de carte sau un gen literar preferat.

cassette_01

cassette_09

cassette_26

cassette_24

cassette_16

add_1

cassette_18

cassette_17

Sursa: studiodingdong.com

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *