Cu mare bucurie și cu nerăbdarea de a o citi, vă anunțăm că a apărut cartea Niveluri de viață, cel mai recent volum semnat de Julian Barnes (Levels of life în original, publicată anul trecut), la Editura Nemira, în colecția Babel, tradusă de Radu Paraschivescu.
Nu credem că vă surprinde entuziasmul nostru atunci când vorbim despre o nouă apariție editorială de excepție, cum este aceasta. Și, cum suntem convinși că și vouă vă place cum scrie Julian Barnes, ne-am gândit, împreună cu prietenii de la Editura Nemira, să vă dăm 3 exemplare din Niveluri de viață*.
Ce trebuie să faceți pentru a avea posibilitatea de a câștiga unul dintre cele trei volume? Nimic mai simplu!
Iată cerințele concursului:
– să ne răspundeți, în comentarii, la întrebarea ”Voi pentru ce carte i-ați fi dat lui Julian Barnes Man Booker Prize și de ce?”;
– să vă semnați cu numele real și complet;
– să lăsați o adresă de e-mail validă pentru a fi contactați ulterior pentru trimiterea premiului;
– perioada concursului: 30 aprilie – 6 mai.
Prin participarea la concurs vă exprimați acordul de a primi newsletterul Bookaholic.
Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți (random.org) dintre cei care au respectat cerințele concursului.
UPDATE – Câștigători: Mihaela Antonescu, Alina Tomi, Andreea Apostu.
N.B.: Dacă vă veți afla printre câștigători și sunteți din București, veți putea ridica premiul personal dacă mergeți la lansarea cărții, care va avea loc pe 7 mai, ora 19, la Librăria Bastilia. Toate detaliile lansării (la care abia așteptăm să mergem!) sunt de găsit aici.
*Din prezentarea editurii:
„Pui laolaltă două lucruri care n-au mai fost puse laolaltă până acum. Şi lumea se schimbă“. În noua carte a lui Julian Barnes descoperim personaje care se plimbă cu balonul și de acolo privesc lumea, oameni care fac fotografii, iubesc și suferă. Ne așteaptă o carte despre cum e „să pui laolaltă“ două lucruri, doi oameni, și apoi totul să se ducă de râpă.
Papagalul lui Flaubert
Pentru Papagalul lui Flaubert 🙂 am citit cartea cu o stare de permanentă uluire: profesionalismul și implicarea lui Barnes m-au învățat cum se face o investigație de cea mai bună calitate. Am învățat multe de altfel: cum să îmbini creativitatea cu cercetarea, cum să treci prin viață cu o cultură enciclopedică și un simț al umorului englezesc 😀 glumesc, e o carte minunată pe care aș fi răsplătit-o cu un Booker Prize (de altfel, a fost și nominalizată).
Papagalul lui Flauber, pentru ca este o carte ce fascineaza fiinta mea.
Din punctul meu de vedere, Papagalul lui Flaubert merita premiul si sunt extrem de subiectiva 🙂
Papagalul lui Flaubert este o carte deosebita si interesanta.