Vă spuneam acum aproape două săptămâni despre campania iniţiată de editura All, împreună cu blogerii Cristina Bazavan, Marie Jeanne Schweffer, Sana Nicolau, Roxana Precu şi Marius Manole. Scopul campaniei era strângerea a 500 de cărţi ce urma să ajungă în centre alese de fiecare blogger.

Regulamentul spunea aşa: în perioada 26 septembrie – 6 octombrie pentru fiecare recenzie de carte (toate din colecţia Strada Ficţiunii) postată de bloggeri se acordau 10 cărţi, pentru fiecare leapşă onorată încă 5 cărţi, şi pentru fiecare comentariu câte 1 carte. Pentru că totalul de 500 de cărţi a fost strâns în doar 11 zile, editura a mai pus la bătaie 100.

Acum, la final, mai urmează ca după 20 octombrie cărţile să ajungă la toţi cei aleşi de Cristina Bazavan, Marie Jeanne, Sanda Nicolau, Roxana Precu şi Marius Manole. Pe blogurile fiecăruia veţi vedea care sunt aceste centre, ce bloggeri (17 la număr) i-au ajutat cu leapşa şi câţi au fost cei care au comentat. Le spunem FELICITĂRI tuturor şi la cât mai multe astfel de campanii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *