Ați văzut ce poze faine cu cărți avem? Vreți și voi, nu-i așa? 🙂 Unchiul Jeb a zis că și lui îi plac fotografiile cu cititori pasionați, așa că e dispus să dea cadou o ședință foto cu cărți. Practic, aveți o oră la dispoziție să vă fotografiați în cele mai faine ipostaze de bokaholic și apoi veți primi o selecție de fotografii profesioniste în format digital.

Pentru a câștiga, lasă-ne un comentariu în care să ne spui pe coperta cărei cărți te-ai vedea și în ce ipostază. Nu ne deranjează dacă inventezi cartea. Autorul celui mai ingenios răspuns primește ședința foto la Uncle Jeb Studio. Deadline: 24 noiembrie.

Poți veni la ședința foto însoțit de încă o persoană și poți aduce ce accesorii bookaholice vrei tu și mai ales ce cărți îți sunt cele mai dragi. Fotografiile vor apărea și pe pagina noastră de Facebook. Pisica de la ședința noastră foto nu va fi acolo. 🙂 Poți veni cu a ta.

Succes!

Câștigător: Aniela.

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


12 comentarii
 1. Bruce

  Pe coperta cartii Paradoxul iubirii a lui Pascal Bruckner – Obosit, ciufulit, neras de 2 saptamani, cu o tigara in gura, descheiat la 3 nasturi la camasa, in pat intre 2 tipe odihnite, imbracate sic

  Reply
 2. Alexandra Dinescu

  Marile Sperante, Charles Dickens.
  Intr o gradina verde , plina de flori parfumate.

  Reply
 3. Irinel

  in cartea lui bukowski – femei – intr-o camasa alba, buzele mele muscand buzele ei, cu stanga tinand o tigare aprinsa iar cu dreapta magaind si atingand coapsele brunetei care este in extaz

  Reply
 4. Antal Robert Lucian

  Hermann Hesse in “Der Steppenwolf” in fata Teatrului Magic… Printre preferatele mele…:) sau Michelangelo in “Agonie si Extaz” de Irving Stone… descoperind perfectiunea cu dalta in mana… Sau si mai bine… “Un Uomo Finito” in persoana lui Giovanni Papini… un miop incercand sa se resemneze citind inca la lumina lumanarii intr-o perpetua pendulare intre melancolie si exaltare…:D

  Reply
 5. Mika Do

  „Dama cu camelii” – macabră. dar pentru mine acela a fost de fapt mesajul cărții – reproducerea scenei în care Armand Duval o mai vede pentru o ultimă dată pe Marguerite Gautier – în cimitir (nu zic mai multe, cine a citit, știe despre ce vorbesc și de ce nu mai spun altceva). Oricum, mi se pare sugestivă: învățăm să prețuim lucruri minunate după ce le-am pierdut.

  Reply
 6. Carmen

  Zenobia. Sub forma unei diafane prezențe, eterice de-a dreptul… Abia schițată, umbra unei zile trăită în doi.

  Reply
 7. Nineta

  Cand eram mica m-a cucerit Nils Holgersson, in minunata lui calatorie prin Suedia. Si copiii mei au ajuns sa citeasca aceasta carte,ceea ce ma bucura imens si o recomand mereu. Dar ar fi greu sa redevin acel copil,chiar si in poze.. O alta etapa frumoasa au fost romanele politiste,de la cele mai soft,pana la cele mai horror. Am incercat sa gust Coelho, ca asa era in trend..dar nu mi-a satisfacut nici cerebral nici emotional dorinta de carte. Nu pot sa ma decid la o carte anume, asa ca aleg ultima carte rasfoita cu nesat ieri, la biblioteca, impreuna cu fetele mele de 9 si 11 ani,..stand pe covoras pe jos..in liniste si miros de carte..

  Istoria Bucurestilor de Constantin C. Giurescu. Asa mi-a sarit in ochi, m-a facut s-o rasfoiesc cautand povestile nestiute ale orasului, unde eu am venit ca un strain , acum 14 ani..cautand mirajul unei vieti mai bune decat provincia. Domnite in rochii cu corset, Cavaleri, ofiteri in uniforme sau chiar boieri.. ,vechile strazi si case disparute odata cu modernitatea.. Am avut o ora de relaxare minunata. Dupa acel moment..am iesit afara si fiind frig,am privit spre cer,cum se schimba vremea. Am stat 5 min cu ochii la nori,care dusi de vant capatau forme interesante si admirate de copii. Asta e efectul unei carti bune pe mine..ma face sa ma opresc din nebunia urbana si sa traiesc cateva clipe fericite chiar si din nimicuri.

  Reply
 8. Nineta

  Eu as dori sa cumpar, sa gasesc sau sa-mi fac chiar ..acel fotoliu minunat, rotund si comod ,cu carti de jur imprejur . Toate fotografiile de pe site mi se par asa de inspirate ! Dar acel fotoliu ar fi efectiv doar locul unde sa-mi asez sufletul. 🙂 chiar exista?

  Reply
 9. Roxana

  Ma vad pe coperta verso a fiecarei carti din care plec, mai bogata cu amintirile sau iluziile altora, mai aproape de noua carte cu care aleg s-o inlocuiesc. Sunt mereu un pic alta dupa o noua carte citita, de ce n-ar fi alta si imaginea mea? Fiecare carte imi imprumuta culoarea ei locala, epoca si contextul, mentalitatea colectiva prin prisma careia incerc s-o citesc si s-o inteleg. Lolita m-ar desena cu codite, intr-o camasa baieteasca. In Marele Gatsby as avea un pahar de sampanie si o rochie de seara. Un volum din A Song of Ice and Fire m-ar gasi in armura, luptandu-ma pentru ideile in care aleg sa cred. Cartea despre mine ar avea toate copertele cartilor care mi-au trecut prin maini.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *