V-am povestit acum nu mult timp de frumoasa inițiativă a lui Noemi Revnic de a invita câțiva prieteni să recreeze coperta cărții lor preferate. Am fost printre ei și cartea aleasă de noi a fost Zenobia de Gellu Naum. Acum, avem un tricou pentru voi și, pentru a-l câștiga, trebuie să ne răspundeți la o întrebare.

Câștigătoare: Dora

Întrebarea este: Dacă ai fi parte din proiectul Book Cover Tee, la ce carte ai face tu o copertă nouă și cum ar fi ea?

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre cei care au respectat cerința concursului. Vă rugăm să folosiți numele real și o adresă de mail validă. Tricoul este de fată și mărimea e universală. Deadline: 1 aprilie. Succes!

Tricourile costă 150 lei și se găsesc la Anthony Frost, pe Molecule-F si la The Place Concept Store. Banii din vânzarea tricourilor vor fi donați “Centrului de Adoptii Iubirrre”.

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


23 comentarii
  1. Adina Militaru

    Pentru “Micul Print” al lui Antoine de Saint Exupery, o coperta simpla, alba pe care sa fie doar desenul cu sarpele boa care a inghitit un elefant si pe care oamenii mari il credeau palarie,

    Reply
  2. Tibi Neagu

    As reface coperta pentru o carte care m-a distrat foarte mult: “Lamb: The Gospel According to Biff, Christ’s Childhood Pal” – cu o ilustratie a unei scene foarte amuzante din carte, un pusti cu o coada de guster iesindu-i din gura 🙂 Stiu, ar putea starni niste reactii destul de viscerale, dar cred ca aceasta scena sumarizeaza foarte bine tonul cartii.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *