E adevărat că micile feline zburdalnice preferă să-şi facă de cap prin curţi şi grădini (de multe ori ale altora), dar nu toată lumea are norocul să le şi deţină, mai ales în mediul urban. Nedorind să renunţe la bucuria pe care un astfel de animal de companie o aduce, multe persoane conlocuiesc cu ghemotoacele pufoase în apartamentele lor mai mici sau mai mari. La genul acesta de situaţii s-au gândit şi olandezii de la UrbanCatDesign®, care produc mobilier adaptat spaţiilor interioare moderne şi nevoilor pisicilor.

O astfel de piesă de mobilier este şi corpul pentru cărţi CatCase, care reuşeşte să găsească echilibrul între necesitatea unui spaţiu în care să fie păstrate cărţile şi obligatoriul spaţiu de joacă şi odihnă al pisicilor, căci să recunoaştem, ele sunt adevăratele stăpâne ale casei. Jucăuşe şi capricioase, mâţele vor dori mereu să se caţere, să supravegheze totul de la înălţime, să lenevească liniştite într-un loc confortabil. Dacă le iei jucării sau ansambluri pentru pisici, poate se mai liniștesc. Biblioteca CatCase le oferă toate aceste posibilităţi, scăpând de la dezastru perdelele, galeriile sau draperiile, ea având pe lângă rolul normal de păstrare a cărţilor şi pe acela de pom pentru pisici. Şi apoi, se ştie că simpaticelor animăluţe le plac cărţile, aţi văzut doar galeria noastră cu pisiculţi.

Cat_Furniture_Kattenmeubels_Kattenmeubelen_UrbanCatDesign_Gallery_57_F1

Streching_Theo_on_top_of_CatCase_black_and_white

Cat_Furniture_Kattenmeubels_Kattenmeubelen_UrbanCatDesign_Gallery_64_F1

Cat_Furniture_Kattenmeubels_Kattenmeubelen_UrbanCatDesign_Gallery_2_Home_F1

Cat_Furniture_Kattenmeubels_Kattenmeubelen_UrbanCatDesign_Gallery_32_F1

Cat_Furniture_Kattenmeubels_Kattenmeubelen_UrbanCatDesign_Gallery_1_F1

Cat_Furniture_Kattenmeubels_Kattenmeubelen_UrbanCatDesign_Gallery_45_F1

În ceea ce priveşte cărţile preferate, putem sta fără grijă, ele sunt în siguranţă, căci rafturile au pereţi protectori, care nu permit motanilor să le dărâme. Realizată din MDF solid, micuţa bibliotecă este vopsită cu trei straturi de vopsea de calitate, rezistentă la unghiile pisicilor, aşa că nu vor exista zgârieturi pe suprafaţa ei. De altfel, pufoasele îşi pot ascuţi gheruţele pe covoraşele speciale, disponibile în mai multe culori, montate pe rafturile create pentru amuzamentul lor, cele pe care se pot căţăra, ascunde sau dormi.

product_Cat_Furniture_Kattenmeubel_UrbanCatDesign_Products_CatCase12_F1

Cat_Furniture_Kattenmeubels_Kattenmeubelen_UrbanCatDesign_Gallery_58_F1

Cat_Furniture_Kattenmeubels_Kattenmeubelen_UrbanCatDesign_Gallery_9_F1

6326657320_206d7e3e86

CatCase_UrbanCatDesign_Amsterdam

Cat_Furniture_Kattenmeubels_Kattenmeubelen_UrbanCatDesign_Gallery_59_F1

CatCase-Bookshelf-Houses-Cats-and-Books-6

Şi uite aşa, cu un simplu obiect de mobilier, putem crea un colţ special în care vom fi fericiţi şi noi, citind o carte bună, dar şi pisica jucăuşă sau cea care toarce leneş pe un raft din bibliotecă.

Sursa: urbancatdesign.com

Găsiți mâncare bună, accesorii și produse pentru pisici pe www.fera.ro!

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *