Pentru ca afară plouă, plouă şi va tot ploua, după cum ne avertizează meteorologii, ne vedem nevoiţi să petrecem timpul în interior. Dar indiferent de locul pe care îl alegem, fie intimitatea camerelor noastre, fie o bibliotecă liniştită sau o librărie plină de promisiuni, cititul este cu siguranţă cea mai potrivită activitate pe care am putea-o avea în aceste zile ploioase.

Sunt convinsă că eticheta de „şoareci de bibliotecă” nu o să deranjeze pe nimeni, mai ales dacă avem prin preajmă un şoricel pasionat şi el de literatură. Staţi liniştiţi, nu e vorba despre animăluţele vii care ne rod cu neruşinare cărţile, ci despre nişte şoricei din fetru foarte haioşi. Ei sunt creaţi de Johana, o tânără din Chile pasionată de cusut, care, aşa cum singură declară, e înconjurată de ace, foarfece şi materiale încă din copilărie, cusutul fiind una dintre plăcerile ei. Din mâinile ei au luat naştere micuţii din pâslă, cititori pasionaţi, ochelarişti şi cu nasul în cărţi. Cred că le-ar sta tare bine printre cărţile din bibliotecă şi ar fi un cadou amuzant pentru prietenii noştri.

sursa imagine principală

sursa: etsy.com

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


2 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *