Am aruncat o privire pe net la cărțile pentru copii și am descoperit, așa cum mă și așteptam, că preferatele în această perioadă sunt cele cu teme legate de sărbătoarea Paștelui. Siteurile unor retaileri online precum Barnes&Noble și Amazon.com au realizat topuri cu cele mai bine vândute astfel de cărți. Am ales și eu din acele liste câteva dintre cărțile clasate pe primele locuri. Majoritatea sunt, evident, despre iepurași și ouă încondeiate și au niște ilustrații adorabile. 🙂

Foto1
1.”The Easter Egg Square, de Charles Akins, despre un ou special pe nume Kubely și despre cum și-a găsit el speranța în preajma sărbătorii Paștelui.

Foto22. “The Easter Egg”, semnată Jan Brett, spune povestea iepurașului Hoppi, care își propune să facă cel mai frumos ou de Paște.

Foto33. Cotton Candy, The Cute Little Rabbit, a lui John Christoph, este o carte interactivă despre aventurile iepurașului Cotton Candy și ale prietenilor săi.

Foto4

4. Guess How Much I Love You, de Sam McBratney, arată încercările repetate ale adorabilului Little Nutbrown Hare de a-și demonstra dragostea față de tatăl său dar și bucuria cu care acesta o primește înzecit înapoi.

Foto5

5. Clifford’s Happy Easter, de Norman Bridwell, spune povestea cățelușului Clifford care-și ajută stăpâna la încondeiat ouă într-un mod mai suprarealist și anume, în visele ei.

Foto6

6. Where Are Baby’s Easter Eggs?, a lui Karen Katz, o carte interactivă care îi provoacă pe cei mici la a căuta ouă pentru Paște în cele mai neașteptate locuri.

Foto7

7. OLIVIA and the Easter Egg Hunt, semnată Shane L. Johnson, o arată pe purcelușa Olivia împreună cu familia ei luptând, într-un concurs de Paște, pentru marele premiu: un ou de aur.

Foto8

8. Happy Easter, Mouse!, de Laura Numeroff, îl aduce în atenție pe năstrușnicul Mouse preocupat să afle de unde provin ouăle de Paște aflate în casa lui.

Foto9

9. Easter Bunnies Everywhere, de Renae Rae, o carte pentru toate vârstele, îmbină scrierea ritmică cu ilustrații frumos colorate.

Surse foto: all-hd-wallpapers.comamazon.comdirtychristianwoman.blogspot.ro,

oomscholasticblog.combooks.simonandschuster.combooks.simonandschuster.com,

harpercollinschildrens.comthefrugalgirls.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *