Editura RAO anunţă apariţia volumelor Oraşul din munţi şi Şeriful, de Blake Crouch, volumele 1 şi 2 ale trilogiei Wayward Pines

Serialul WAYWARD PINES, adaptare TV pe baza trilogiei scriitorului Blake Crouch – cotat ca Numărul 1 în vara anului 2015 la canalul American FOX! În curând va începe şi sezonul 2!

Oraşul din munţi

copertă_OraşulDinMunţiPrimul roman al trilogiei Wayward Pines este intens şi captivant, cu elemente horror şi science fiction, abundând în mister, suspans şi intrigă. Romanul este povestea agentului Ethan Burke de la Serviciul Secret, care soseşte în Wayward Pines, Idaho, cu o misiune clară: să localizeze şi să salveze doi agenţi federali dispăruţi în acest orăşel de provincie cu o lună în urmă. Fiecare pas care-l apropie de adevăr îl îndepărtează pe Ethan de lumea pe care credea că o cunoaşte şi de sine însuşi – aşa cum fusese în trecut –, până când este nevoit să se confrunte cu un teribil adevăr: este posibil să nu scape niciodată viu din Wayward Pines.

Şeriful

copertă_ŞerifulAl doilea roman al trilogiei Wayward Pines, o combinaţie îndrăzneaţă de Stephen King si Cormac McCarthy, continuă povestea lui Ethan Burke sub auspicii şi mai sumbre. El este şeriful şi unul dintre puţinii oameni care ştiu adevărul – Wayward Pines nu este doar un oraş. Iar ceea ce se află de cealaltă parte a gardului împrejmuitor este o lume de coşmar ce depăşeşte imaginaţia oricui. Rezidenţii cred că sunt morţi şi că aceasta este viaţa de apoi. Alţii au impresia că sunt prizonieri într-o închisoare experimentală. Fiecare visează în secret să plece, dar cei câţiva care îndrăznesc să încerce au parte de o surpriză terifiantă.

„Un fior şi o surpriză la fiecare pagină. Blake ştie să scrie. Mai mult, ştie să scrie o poveste care să te prindă.“ (Hugh Howey)

Blake Crouch este autorul a peste 12 romane de suspans. Povestirile lui au apărut în numeroase reviste şi antologii de proză scurtă, cum ar fi Alfred Hitchcock, Ellery Queen, Cemetery Dance, şi Thriller 2, editat de Clive Cussler, iar romanele sale au fost nominalizate pentru International Thriller Award.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *