E bine ştiut că, pe lângă dragostea pentru cărţi, fetele bookaholice au o pasiune şi pentru accesoriile livreşti, care dau o notă şic ţinutei şi fac ziua mai frumoasă şi…mai deşteaptă. Despre pasiunea asta a noastră v-am mai povestit, cu poze și linkuri, aici sau aici.

Jeremy May este una dintre persoanele care şi-au dat seama de potenţialul acestor accesorii şi a trecut la treabă. El pare a fi un mare iubitor de cărţi, pe care, după ce le citeşte, le transformă în minunate şi originale bijuterii. Totul începe cu tăierea într-o anume formă a paginilor dintr-o carte; apoi, acestea sunt laminate şi lăcuite, transformându-se în bijuterii unicat.

Dacă sunt puse înapoi în locul din care provin, cartea se poate transforma în casetă de bijuterii şi poate deveni astfel un cadou frumos şi inspirat .Pentru a vedea toate aceste minunăţii, intraţi pe site-ul lui Jeremy şi poate vă îmbogăţiţi colecţia “literară” cu o brăţară Sherlock Holmes sau un inel Oliver Twist. Vă lăsăm cu pozele care spun cele mai multe.

 

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *