Veioza de pe noptieră, aparent un obiect banal, este pentru toţi cititorii împătimiţi un accesoriu indispensabil, căci de multe ori noaptea ne prinde citind şi, oricât am conştientiza importanţa somnului, tragem de ochi să mai citim o pagină sau un întreg capitol, prinşi de vraja unei cărţi. Ceea ce ne trebuie de fapt e o sursă de lumină suficient de puternică pentru a putea citi rândurile, dar nesupărătoare atât pentru ochii noştri, cât şi pentru cel de lângă noi, care poate doreşte să se odihnească. Şi atunci, ce ziceţi de un sticker ce luminează în întuneric?

Ideea pe care v-o prezint azi aparţine studioului de design sud-coreean i³Lab. [i-cubed-lab], care a realizat astfel de stickere, numai bune să strălucească pe pereţii noştri. Prima variantă e cât se poate de romantică, căci ne permite să citim la lumina Lunii. Şi asta este posibil pentru că stickerul exact asta înfăţişează, o Lună plină, de toată frumuseţea. Imaginea e cât se poate de reală, fiind cea a unei fotografii făcută satelitului natural al Pământului de undeva din Nantes, Franţa. Se poate găsi în mai multe variante de culoare, de la verde, gri şi albastru la roz, iar faptul că există şi mărimi diferite face posibilă aplicarea chiar şi pe coperta unei cărţi. În felul acesta, cartea pe care o citiţi poate fi repede identificată şi puteţi începe lectura la lumina unei Luni ceva mai mari.

il_570xN.394484573_hu7g

il_570xN.394488425_f75v

il_570xN.394488294_jzao

il_570xN.315904889

il_570xN.316031544

Pentru o atmosferă glamour există varianta unui sticker sub formă de candelabru, iar cei cărora cărţile le dau tot felul de idei pot semnala asta cu ajutorul becului ce li se aprinde la cap. Noapte bună pentru citit, cu lumină magică şi cărţi faine!

il_570xN.554631089_hlrz

il_570xN.463187124_a123

Sursă imagini: i3Lab

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *