Întotdeauna am avut o strângere de inimă gândindu-mă la sutele, miile de cărți faine care ajung să zacă prin depozite, la cărțile care, dintr-un motiv sau altul, nu se vând. Și, din păcate, nu vorbim aici doar de maculatură, de acele titluri despre care nu știi de ce și pentru cine au apărut, ci de cărți faine, care, uneori, din lipsa promovării sau din cauza problemelor de distribuție, nu ajung acolo unde ar trebui să fie: în biblioteci.

Decât să depună praful, eventual și mucegaiul pe ele sau să ajungă, după o îndelungă convalescență, la gunoi, asta ca să nu mai vorbim de copacii tăiați, că tot e “la modă” discuția cu pădurile, nu mai bine s-ar vinde la prețuri mai mici? Ei bine, Târgul Cărții s-a gândit la asta.

După cum v-am mai spus, Târgul Cărții este o librărie online, ce are și o secțiune consistentă de anticariat, unde găsiți o ofertă mare de cărți la prețuri mici.

Fiind vorba de o librărie ieftină, Târgul Cărții pune accent și pe partea de discount books. Mai precis, preia de la edituri stocurile mari de cărți nevândute, pe care voi le puteți cumpăra la prețuri foarte mici. De multe ori, găsim și titluri pe care poate le uitasem, cărți pe care nu ni le-am permis la momentul apariției sau titluri inedite, scoase la lumină dintr-un depozit de editură.

Stați cu ochii pe ei, așadar, nu știți niciodată ce cărți faine, pe care nu mai sperați să le găsiți undeva, apar acolo!

 

Cristina Foarfă

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *